Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Fragman 120 Bölüm Fragmanı! TRT1 Gönül Dağı 120 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Gönül Dağı Fragmanı

Cumartesi günlerinin yüreklere taht kuran dizisi Gönül Dağı 120 bölüm fragmanı yayınlandı. Selma’dan nişanlısı Taner’e, “Her geçen gün, her geçen saat, her geçen dakika daha çok seviyorum seni…” sözleri geldi. Gönül Dağı yeni bölümde Yasemin’in Selma öğretmenden intikamı başladı. İşte Gönül Dağı fragman 120 bölüm fragmanı..

TRT1 ekranının en sevilen yapımlarından Gönül Dağı son bölüm izlendi. Milyonların severek takip ettiği bozkır dizisinde yaşananlar merak edildi. Her cumartesi TRT1 ekranındaki yerine yerleşen Gönül Dağı 119 bölüm izle linki ardından yeni bölüm tanıtımı izlenmeye başladı. 2023 yılının son bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkacak olan Gönül Dağı dizisinde Yasemin dönemi tekrar başladı. 30 Aralık Cumartesi günü yeni bölümü yayınlanacak Gönül Dağı fragman milyonların gündeminde ilk sıraya yerleşti. Cumartesilerin yıldızı Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı en dikkat çeken olay köye dönen Yasemin ile Selma öğretmenin sonu oldu. Gönül Dağı Selma öğretmen öğrencileri zehirlediği için açığa alındı. Haberi duyan Taner şoke oldu. İşte 30 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak Gönül Dağı fragman fragman 120 bölüm fragmanı..

https://www.youtube.com/watch?v=5H_fO7bncnM

GÖNÜL DAĞI 120 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

2024 yılbaşı öncesi son bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak Gönül Dağı yeni bölümde zehirlenme vakaları arttı. Gönül Dağı 120 bölüm fragmanına Yasemin damga vurdu. Merve Yıldız’ın hayat verdiği Gönül Dağı Yasemin karakteri Gedelli köyüne geri döndü. Taner’le evlenmek üzereyken Selma yüzünden nikahı iptal olan Yasemin intikam ateşiyle yanıp kavruldu. 30 ARalık Cumartesi akşamı yayınlanacak Gönül Dağı yeni bölümde Gedelli köyündeki öğrenciler zehirlendi. Son saatlerde ishal ve mide bulantısı şikayetlerinin arttığı Gedelli köyünde salgın başladı. Doktor Kenan ne yapacağını şaşırdı. Gönül Dağı Yasemin, “Selma öğretmenleri mantar yedirmiş onlara” deyince olanlar oldu. Köydeki öğrencilerin zehirlenmesinden sorumlu tutulan Selma öğretmen açığa alındı. Taner’e, “Beni açığa almışlar Taner ben okula gidemeyeceğim artık” diyen Selma gözyaşlarına boğuldu. Taner ve Selma’nın düğüncü Muammer’in cenazesi için ertelediği evlilik devri geri başladı. Adem’in nişan yüzüklerini takmasıyla Taner ve Selma artık nişanlı bir çift oldu. Ciritçi Abdullah Muammer’in vasiyeti sayesinde karşısına çıkan tayı emanet edindi. Ramazan’a kitap telifinden yüklü miktarda para geldi. Tüm bunlar ve daha fazlası Gönül Dağı yeni bölümde..

DİĞER VİDEOLAR