Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Fragman TIKLA İZLE! Gönül Dağı Fragman 122 Bölüm Fragmanı! Gönül Dağı Yeni Bölüm

Taner ve Selma öğretmenin nişanını seyre dalan izleyiciler gözlerini düğüne çevirdi. Gedelli köyünde salgın baş gösterince fatura Selma öğretmene kesildi. Geçmişin hesabını güden Yasemin’den Ali’ye kötü sürpriz geldi. Peki, Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? İşte Gönül Dağı fragman 122 bölüm fragmanı..

Gönül Dağı dizisi severlere yeni gelişmeler geldi. Ekranların ek sevilen yapımlarından olan bozkır dizisi Gönül Dağı son bölüm izle 121 bölüm full izle ekranı ardından meraklı gözler Gönül Dağı fragman çevrildi. Her hafta cumartesi günleri TRT1 kanalında yayınlanan gönüllere işleyen dizinin son bölüm ardından beklenen fragman yayına girdi. Ramazan’ın babası ikinci baharı kafasına koydu. Taner’den intikam almaya gelen Yasemin gözüne Ali’yi kestirdi. Felaket günleri yaklaştı. Gönül Dağı son bölümde Taner Selma’nın yüzünü güldürebilmek için sürpriz nişan töreni hazırladı ve düğün zamanı geldi. Elif ve Kenan sağlık ocağının bahçesinde buldukları bebeği eve götürdü. Peki, Gönül Dağı yeni bölüm neler olacak? İşte Gönül Dağı son bölüm fragmanı..

GÖNÜL DAĞI FRAGMAN 122 BÖLÜM FRAGMANI

Gönül Dağı son bölüm izle 121 bölüm full izle ekranı ardından beklenen yeni bölüm geldi. Kadrosunda Merve Yıldız, Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinde 121. bölüm izlendi. Bölümün sona ermesiyle meraklı gözler yeni bölüm tanıtımına çevrildi. Cumartesi günlerinin en sevilen yapımlarından olan Gönül Dağı fragman geldi. Selma öğretmen öğrencileri mantardan zehirlendiği için soruşturma sürecine girdi. Öğretmenlik mesleği tehlikeye giren Selma üzüntüye boğuldu. İyice içine kapanan Selma’ya sözlüsü Taner’den nişan sürprizi geldi. Nişan operasyonunu başarıyla atlatan amcaoğulları düğün için kolları sıvadı. Elif ve Kenan sağlık ocağının bahçesinde kundağa sarılmış bir bebek buldu. Bebeğin aç olduğunu anladılar ve kimden yardım isteyeceklerini bilemediler. Dişçi Musa bozkırda Ciritçi ile karşılaşınca olanlar oldu. Dişçi Musa, Ciritçi’ye birisini aradığını söyledi.

GÖNÜL DAĞI 122 BÖLÜM FRAGMAN

Meraklı gözlerin çevrildiği Gönül Dağı yeni bölümde Ciritçi nasıl yardım edecek beklenmeye başladı. Ramazan’ın babası Hüseyin, nikah işlemlerini başlatmak için sevinçten havalara uçtu. Adile’nin kimliğini kaybedince dünyası başına yıkıldı. 13 Ocak Cumartesi günü yayına girecek olan Gönül Dağı yeni bölümde amcaoğullarının çocuklarını tuzağa düşüren Yasemin kapıyı kilitledi. Çocuklar bağırmaya başladı ama seslerini kimse duymadı. Taner ve Ali’yi nasıl bir tehlike bekliyor merak konusu oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası 13 Ocak Cumartesi akşamı Gönül Dağı yeni bölümde..

DİĞER VİDEOLAR