Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı İrfan Kim? Hüseyin Soysalan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hüseyin Soysalan Hangi Dizilerde Oynadı?

Bozkırda Anadolu masalı dizisi Gönül Dağı yeni bölüm öncesi tüm sırlar açığa çıktı. Yıllar önce öldüğü sanılan Taner’in babası İrfan Gedelli’ye geri döndü. Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinde İrfan hikayesi merak edildi. Peki, Gönül Dağı İrfan kim? Hüseyin Soysalan hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Bozkırda Anadolu masalı dizisi

Cumartesi akşamları yeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisinde kadro devleşti. Başrollerini Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisinde Taner’in yıllardır öldü sandığı babası İrfan Kaya ortaya çıktı. Tüm ailesini ardında bırakıp kendisine yepyeni bir aile kuran İrfan Kaya hikayesi merak edildi. Peki, Gönül Dağı İrfan kim? Hüseyin Soysalan kimdir, kaç yaşında, nereli? Hüseyin Soysalan hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

GÖNÜL DAĞI İRFAN KİM?

Gönül Dağı son bölüm Taner ile amcaoğulları uzak diyarlardaki İrfan’ı buldu. Yıllar önce öldüğünü sandığı babası İrfan Kaya’yı bulan Taner onunla konuştu. Kendisine başka bir aile kuran İrfan’ın kızının adını da Zahide koyması olay oldu.

HÜSEYİN SOYSALAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

12 Mart 1959 Ankara doğumlu olan Hüseyin Soysalan Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Ferhunde Hanımlar, Ne Seninle Ne Sensiz adlı günlük dizilerde oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan Hüseyin Soysalan birbirinden farklı dizi ve filmde yer aldı. Dolu Dizgin Yıllar, Dila Hanım, Ezel, Pars Narkoterör gibi yapımlarda boy gösteren Hüseyin Soysalan oynadığı diziler Karadayı, Anneler ve Kızları, Cesur Yürek, Es Es, Eşkiya Dünya’ya Hükümdar Olmaz gibi yapımlarda oynadı.