Gönül Dağı Mihriban Kim? Hande Tur Tekin Kimdir, Kaç Yaşında? Hande Tur Tekin Sevgilisi Var Mı? Hande Tur Tekin Hangi Dizilerde Oynadı?

Bozkırda bir Anadolu masalı Gönül Dağı yeni bölüm gözler Mihriban'a çevrildi. Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Gönül Dağı dizisinde Rıfat ile Mihriban sahneleri izleyiciyi ağlattı. Hande Nur Tekin'in canlandırdığı Gönül Dağı Mihriban kimdir merak edildi. İşte Gönül Dağı Mihriban hikayesi..

Gönül Dağı Mihriban Kim? Hande Tur Tekin Kimdir, Kaç Yaşında? Hande Tur Tekin Sevgilisi Var Mı? Hande Tur Tekin Hangi Dizilerde Oynadı?

Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisinde izleyiciler Mihriban karakterine odaklandı. Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Rıfat ile Mihriban'ın başına gelenler izleyiciyi hüzünlendirdi. Amcaoğulları Rıfat'ın annesinin suçsuzluğunu ispat etmek için delil toplarken Gedelli köyünde hüzün egemen oldu. Rıfat evinde çıkan yangının ardından kendini toplayamazken bir şok daha yaşandı. Peki, Gönül Dağı Mihriban kim? Hande Tur Tekin kimdir, kaç yaşında? İşte Hande Nur Tekin oynadığı diziler..

GÖNÜL DAĞI MİHRİBAN KİM?

Her cumartesi saatler 20.00 olduğunda yayına giren Gönül Dağı dizisinin 134. bölüm ekrana geldi. Berk Atan, Semih Ertürk, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı kadrosunda Hande Nur Tekin rüzgarı esmeye başladı. Gönül Dağı yeni bölüm amcaoğulları Rıfat’a yardım edebilmek için annesini hapisten çıkarmaya çalıştı. Ancak Gedelli kasabasında gelişen olaylar hem Rıfat'a hem de eşi Mihriban'a zor günler yaşattı. Belediyeden gelen ekipler Mihriban'ın elinden çocuklarını alınca gözyaşları sel oldu.

Gönül Dağı Mihriban Kim? Hande Tur Tekin Kimdir, Kaç Yaşında? Hande Tur Tekin Sevgilisi Var Mı? Hande Tur Tekin Hangi Dizilerde Oynadı? - Resim : 1

HANDE NUR TEKİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gönül Dağı dizisinde Mihriban rolüne hayat veren Hande Nur Tekin 2000 yılında İzmir'de doğdu. Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Hande Nur Tekin İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Rol aldığı ilk proje Gönül Dağı dizisi olan Hande Nur Tekin oldukça gelecek vadediyor. Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakterini canlandıran genç oyuncu, 2022 yılından bu yana TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde oynuyor.

HANDE NUR TEKİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN