Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Son Bölüm 113 Bölüm Full İzle! TRT1 Gönül Dağı 113 Bölüm İzle Full HD

TRT1’in gönüllerde taht kuran dizisi Gönül Dağı yeni bölüm geri sayım başladı. Bozkırda bir Anadolu masalının işlendiği Gönül Dağı yeni bölümde Taner, Dilek’in acısını unutamadan bu kez ikinci baharını yaşayacağı Selma öğretmeni kaybediyor. Selma öğretmen ölecek mi merak ediliyor. İşte Gönül Dağı son bölüm 113 bölüm full izle ekranı..

11 Kasım TRT1 yayın akışı belli oldu. TRT1 izleyicilerinin gönlünde taht kuran Gönül Dağı dizisi için geri sayım başladı. Son bölümün ardından izleyenleri merak içinde bırakan yeni bölümün sesleri duyuldu. 11 Kasım Cumartesi günü televizyondaki yerini alacak Gönül Dağı dizisinde bu akşam neler olacak merak edildi. Kızı Yağmur ile alevlerin arasından zor kurtulan Veysel, hem kendisi hem ailesi için büyük bir özveriyle ayağa kalkmak için uğraşmaya başladı. Cumartesi gününün gelişiyle beklenmeye başlayan Gönül Dağı yeni bölüme Taner ve Selma öğretmen aşkı damga vurdu. Son bölümde intikam ateşiyle kavrulan Zafer’in kaçırdığı Selma kurtulabilecek mi merak edildi. Her yerde Selma’yı arayan Taner’in ikinci baharı yarıda kaldı. Gedelli köyünü karıştıran Zafer, Selma’ya ne yapacak beklenmeye başladı. İşte Gönül Dağı 113. bölüm full HD izleme ekranı..

TRT1 GÖNÜL DAĞI 113. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI  113. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

11 Kasım Cumartesi akşamı yayına girecek Gönül Dağı 113. bölümde Selma öğretmen ölecek mi merak ediliyor. Selma ve Taner’in sevgili olduğunu bütün kasaba öğrenince Zafer intikam ateşine düşüyor. Selma ve Taner’den intikam almak için yollar arayan Zafer’e Fazıl’a ne söyleyecek merak ediliyor. Bu akşam 113. bölümü yayınlanacak Gönül Dağı dizisinde Taner, Dilek’in ardından bir kez daha yarım kalıyor. Zafer’in bayıltarak kaçırdığı Selma öğretmen kurtulabilecek mi belli oluyor. İzdivacı yarım kalan Zafer intikam ateşiyle önüne geleni yıkıp geçiyor. Gedelli köyünde tüm dengeleri alt üst eden Zafer, Taner ile karşılaşınca ne olacak merak ediliyor. Erkan, Yeşim’e açılmaya, hislerini anlatmaya karar veriyor. Yeşim’in tepkisi ne olacak henüz bilinmiyor. Rıfat ayağının durumunu herkesten gizliyor. Ciritçi Abdullah’a giden Rıfat ondan ne isteyecek derken gerçekler ortaya çıkıyor. Peki, Selma öğretmen Zafer’in elinden kurtulabilecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası 11 Kasım Cumartesi saat 20.00’da Gönül Dağı yeni bölümde..

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Feyza Işık, Ferdi Sancar, Eser Eyüboğlu, Nazlı Pınar Kaya, Serkan Kuru, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Burak Can, Sait Seçkin, Melis Sevinç, Sude Zülal Güler, Burak Haktanır, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Eren Can Vurucu, Mesude Tosun Türkmen, Süeda Çil, Öge Sözbaş, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Gözde Dernek, Öznur Yağcı, Kaan Efe Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Arazlı, Kadir Ege Emengen, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Nuri Gökaşan, Yavuz Sepetçi, Şebnem Dilligil, Ege Aydan, Ulviye Karaca gibi isimler yer alıyor.

DİĞER VİDEOLAR