Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Son Bölüm 114 Bölüm Full İzle! Gönül Dağı 114 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

Gönül Dağı hayranlarının dört gözle beklediği büyük gün geldi. Dilek’in ardından ikinci baharını yaşayan Taner, Selma öğretmene evlilik teklif etti. 18 Kasım Cumartesi akşamı ekrana gelen Gönül Dağı 114. bölüme Taner ve Selma’nın kavuşma sahnesi damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte Gönül Dağı son bölüm 114 bölüm full izle ekranı..

18 Kasım Cumartesi günü TRT1 yayın akışında yer bulan Gönül Dağı dizisi yeni bölümü geldi. Kadronun güçlenmesiyle birlikte konu değişmesi yaşanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm zamanı geldi çattı, Geçtiğimiz cumartesi izleyici karşısına çıkan son bölüm ardından gözler bu akşama çevrildi. 18 Kasım Cumartesi yayında olacak Gönül Dağı yeni bölüme Taner ve Selma’nın sahneleri damga vurdu. Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi yeni bölümde Dilek’in anısına ihanet mi ediyorum diye düşünen Taner, Selma öğretmene biraz daha bağlandı. Hem Taner hem de oğlu Ali’nin gönlünü kazanan Selma öğretmen nişan yüzüğünü parmağına taktı. Gedelli köyünde düğün hazırlıkları başladı. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşamki yeni bölümde. İşte Gönül Dağı 114 bölüm izle full HD ekranı..

TRT 1 18 KASIM GÖNÜL DAĞI 114 BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI  114. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

18 Kasım Cumartesi akşamı izleyicilerin seyre dalacağı Gönül Dağı yeni bölüme Selma öğretmen ile Taner’in kavuşma anları damga vurdu. Milyonlarca hayranı olan Gönül Dağı dizisinde bu akşamın özeti geldi. Yeni sezonda kadrosunu iyice güçlendirerek yola devam eden sevilen dizi birçok ünlü ismi kadrosuna kattı. Olayların akışı değiştikçe değişti. Kadronun güçlenmesiyle konu değişmeye başladı. Son fragmanda Taner ve Selma’nın sahneleri göründü. Bu sahnelerin yayınlanmasını bekleyen Gönül Dağı izleyicilerine müjde geldi. Ankara’ya yolculuğa çıkan amcaoğullarıyla giden Selma’ya Taner yolda çok büyük bir sürpriz yaptı. Selma’ya evlilik teklifi eden Taner yanıtını aldı. Bu akşamki yeni bölümde Taner dile geldi ve Selma’ya, “Selma ben Taner, Seni görene kadar körmüşüm meğer. Ben kendimi bir karanlığın içine hapsetmişim. Ama şimdi anlıyorum. Yıllardır aradığım güneşin altındaymışım meğer. Ama ben artık karanlıkta kalmak istemiyorum” dedi. Taner’in sözlerine duygulanan Selma ise evlilik teklifini kabul etti. Gönül Dağı 114. bölüm bu akşam sizlerle..

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Ayten Uncuoğlu, Zümre Meğreli

DİĞER VİDEOLAR