Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle!

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Gönül Dağı dizisi, yeni bölümüyle merakla bekleniyor. Anadolu’nun sıcak atmosferini yansıtan, izleyicilere keyifli anlar yaşatan aile dizisi, 118. bölüm fragmanı ile seyircileri heyecanlandırıyor.

Gönül Dağı 118. Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı dizisinin 117. bölümü, izleyicileri yine merak içinde bıraktı. Amcaoğulları, Muammer’in ölmeden önce verdiği sözü yerine getirmek için çaba sarf ederken, Taner ve Ramazan’ın düğünü sorunsuz bir şekilde tamamlanmaya çalışıyor. Veysel, babasının ölümü yüzünden abisi Kenan’ı suçlamaya devam ederken, aralarındaki gerilim tırmanıyor. Aile büyükleri, kardeşleri barıştırmak için toplandığında Muammer’in vasiyeti gündeme geliyor. Peki, vasiyette neler yazıyor?

Ciritçi ise ikinci kez evladını kaybetmenin acısıyla başa çıkmaya çalışıyor. Mağaraya sığınan Ciritçi, itikafa girerken oğluyla ilgili ne görüyor?

Gönül Dağı 118. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Gönül Dağı 118. bölüm fragmanı, 117. bölümün ardından hemen izleyicilerle buluştu. Haberimizde yer alan Gönül Dağı 118. Bölüm izleme linki üzerinden fragmanı izleyebilirsiniz. Seyirciler, bu hafta da Gönül Dağı’nın heyecan dolu hikayesinde neler yaşanacağını merakla bekliyor.

Gönül Dağı Hangi Gün Yayınlanıyor?

Gönül Dağı, TRT 1’de her Cumartesi saat 20:00’de seyircisiyle buluşuyor. Anadolu’nun güzelliklerini, sıcaklığını ve aile bağlarını işleyen dizi, her hafta izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

GÖNÜL DAĞI 118. BÖLÜM FRAGMANI İZLEME LİNKİ