Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı’nda sürpriz ayrılık: Sevilen karakter diziden çıkıyor! Hayranları çok üzülecek

TRT 1’in Cumartesi akşamları izlenme rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, her hafta yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına topluyor. Beğenilen dizi ile alakalı son haber herkesi üzdü.

TRT 1’in Cumartesi akşamları

Anadolu’nun samimi ve sıcak hikayelerini yansıtan dizinin başrol oyuncuları arasında Berk Atan, Semih Ertürk, Melis Sevinç, Hazal Çağlar gibi isimler bulunuyor. Dizinin ilk bölümünden beri izleyicileri kendine bağlayan dizide heyecanlı gelişmeler yaşanıyor.  Son iddialar seyircileri birazcık üzecek cinsten.

  1. sezona da bomba gibi başlayan TRT’nin fenomen dizisi şu an bir isim üzerinde yapılan iddialar ile gündeme geldi. Dizinin kulisinde çıkan bir dedikodu, izleyicileri şaşırttı. Dizinin sevilen oyuncusunun ayrılacağı iddia edildi. İşte Gönül Dağı’ndan ayrılması beklenen o isim ve diğer detaylar.

ASUMAN KARAKTERİYLE İZ BIRAKAN HAZAL ÇAĞLAR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

4 senedir TRT ekranlarında rekordan rekora koşan Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar, dizinin kulisinde konuşulan bir iddiayla gündeme geldi. Bu iddiaya göre; Hazal Çağlar Gönül Dağı dizisinden ayrılma kararı aldı. Ünlü oyuncunun diziden ayrılacağına dair çıkan söylentiler, dizide başka oyuncuların da diziden ayrılacağına dair spekülasyonlara neden oldu. Hazal Çağlar’ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı, ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak.

Dizide söylediği Türkülerle ve Ramazan’la olan sahneleri ile tanınan ünlü ismin neden diziden ayrılmak istediği ile alakalı ise herhangi bir yorum yapılmadı. Bu arada Asuman karakterinin diziden ayrılacağı ile alakalı bilgiler TRT’den henüz doğrulanmadı.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİ YENİ PROJELERLE İZLEYİCİLERİ HEYECANLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Gönül Dağı dizisi, platformdan ayrılacak olan oyuncuların yerine yeni ve ilgi çekici oyuncularla diziyi güncellemeyi planlıyor. Bu kapsamda, dizinin yeni bölümlerinde yeni karakterler ve yeni hikayeler izleyicileri bekliyor. Daha önce de diziden ayrılan önemli karakterlerin boşluğu yeni gelen ünlü isimlerle doldurulmuştu. Gönül Dağı dizisi, izleyicilerine Anadolu’nun güzelliklerini, kültürünü ve değerlerini yansıtmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerini kaçırmamak için Cumartesi akşamları TRT 1’de yerinizi hazır edin ve alarmlarınızı saat 20.00’ye kurmayı unutmayın.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor