Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görevi “OH” diyerek devretti!

Yeni kabine önceki akşam açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı beklenildiği gibi uzun süredir kendisi ile görüşülen Mehmet Şimşek oldu. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen devir teslim töreninde ilginç bir an yaşandı. Bakan Nureddin Nebati, görevi devir ederken derin bir oh çekti.

Yeni kabine önceki akşam

Türkiye’nin ekonomi yönetiminde yeni dönem resmen başladı. Daha önce Başbakan Yardımcılığı, Maliye Bakanlığı ile dünyanın en önde gelen finans kuruluşlarında danışmanlık ve başkanlık gibi çeşitli görevlerde bulunmuş Mehmet Şimşek, yeniden Türkiye’de  ekonominin dümenine geçti. Sabah saatlerindeHazine ve Maliye Bakanlığında  devri teslim tmreni gerçekleşti.

ENFLASYONLA MÜCADELE TEMEL POLİTİKA

Bakan Şimşek “Sosyal refahı artıracağız. Bu hedefe ulaşmada şeffaflık, öngörülebilirlik, uluslararası normlara uyguluk temel hedefimiz olacaktır. Türkiye’nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır. Enflasyonla mücadele temel politikamız olacak” dedi.  Bakan Şimşek’in  konuşması bitiminde devir teslime geçildi.  Ayağı kalkan Nebati “Oh” diyerek  görevi teslim etti.