Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Görüntü var ses yok! “0-0”

Düzce Topuk Yaylası’ndaki ilk maçına çıkan Kocaelispor, Azerbaycan’ın Zira takımı ile 0-0 berabere kalırken pozisyon kısırlığı yaşadı.

Düzce Topuk Yaylası’ndaki ilk

11’İMİZ

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ndeki maça Kocaelispor kalede Gökhan, sağ bekte Mehmet Yılmaz, sol bekte Onur Atasayar, savunma ortasında Alihan ve Yalçın, önlerinde Fofana ve Cihat, sağda Cem solda Beykan, ileri ikilideyse Atabey ve Okan 11’i ile başladı. Zira ise Tyaqo Silva, Ruan Renato, Eldar Quliyev, Rahim Sadıxov, Rüstem Ahmadzade, Vladislav Kulach, İsmayil İbrahimli, Hacıağa Hacılı, Andriya Lukoviç, Qismat Alıyev ve Dimitrios Cantakias 11’i ile sahadaki yerini aldı.

20’DEN SONRA POZİSYON OLMADI

Maça iki takım da istekli başladı. 4. dakikada Kocaelispor’da Okan’ın ceza sahası içerisinden çektiği şutta top az farkla dışarıya çıktı. 6 dakika sonra Zira ekibi tehlikeli geldi. Ceza sahası içinde Rahim’in çektiği şutta Gökhan topu iki hamlede kontrol etti. 14. dakikada Kocaelispor sol kanattan serbest vuruş kullandı. Tehlikeli noktaya gönderilen topu Okan yakın mesafeden ıskaladı.

DEVRE SESSİZ

20’de Zira tehlikeli bir pozisyon daha geliştirdi. Ceza sahası sol tarafından kaleye doğru gönderilen topu Alihan kale ağzından uzaklaştırmasını bildi. 25. dakikada Okan ile rakibi arasındaki sertlik sonrası futbolcular bir birine girerken takım arkadaşları olayı büyümeden önledi. İlk yarıda başka önemli bir pozisyon olmadı ve devre 0-0 sona erdi

TEK CİDDİ ATAK

İki takım da ikinci yarıya değişikliklerle başladı. 51’de Cem’in pasında Serhat kaleye şut çekti, top sağ direğin 1 metre kadar sağından dışarıya çıktı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın 81. dakikaasında Kocaelispor gole yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına gönderilen top Candeias’ın ayağının ucundan geçti ve Zira kalecisi Silva topun hakimi oldu.

 

PAZARTESİ BODRUM İLE

Kalan sürede başka gol olmayınca pozisyon kısırlığının yaşandığı maç başladığı gibi 0-0 sona erdi. Kocaelispor’un transfere şiddetle ihtiyacı olduğu net bir şekilde görülürken taraftarın yaklaşan sezon öncesi endişesi gittikçe artmaya başladı. Kocaelispor pazartesi günü Gökdeniz Bayrakdar’ın formasını giydiği Bodrumspor ile karşılaşacak.