Gözler belediyede. Kim olacak?

Gözler İzmit Belediyesi’nde. Başkan Vekili, başkan yardımcısı, Grup Başkanı kim olacak? İşte detaylar

Gözler belediyede. Kim olacak?

31 Mart yerel seçimleri ile göreve seçilen belediye başkanları, ekiplerini kuruyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kısa bir süre içerisinde önemli karar verecek. Başkan Hürriyet, yeni başkan yardımcılarını, koordinatörlerini, yakın çalışma ekibini belirleyecek.

KİMLER KONUŞULUYOR?

İzmit Belediyesinde geçmiş dönemde de başkan yardımcılığı görevini yürüten Yaşar Kardaş’ın, yeni dönemde de belediye başkan yardımcılığı görevine devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

KÜÇÜKKAYA

CHP’de siyasi başkan yardımcılığı için ismi konuşulan yine üç isim var. Bunlardan biri birinci sıra meclis üyesi adayı Mehmet Ümit Küçükkaya. Küçükkaya!’nın ismi Başkan Vekilliği için de başkan yardımcılığı için de geçiyor.

GENÇTÜRK

Belediye başkan yardımcısı olabileceği konuşulan bir diğer isim ise Mehmet Nazım Gençtürk. Başarılı bir avukat olan Gençtürk’ün belediye başkan yardımcılığı makamına getirilebileceği ifade ediliyor. Öte yandan Gençtürk’ün ismi Grup Başkan Vekilliği ve Grup Sözcülüğü için de geçiyor.

ULUSOY

Belediye başkan yardımcılığı için ismi anılan bir diğer isim ise İlker Ulusoy. Meclis üyesi İlker Ulusoy, teknik bir isim. Bu nedenle belediye başkan yardımcılığı için güçlü adaylardan birinin de Ulusoy olduğu ifade ediliyor.

YENİ BİR MASA MI?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yeni dönemde bir de köylerle ilgili yeni bir masa oluşturması bekleniyor. Bu masanın koordinatörlükleri için de meclis üyeleri Muhammet Ertürk ve Lütfü Obuz isimleri dillendiriliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ