Gözlerini neye dikmişler!

Vasfi Aşçı

Vasfi Aşçı

Tüm Yazıları

Türkiye Ümit, Genç, U-21 Karate Şampiyonası ve milli takım seçmeleri, Sivas 4 Eylül Taha Akgül Spor salonunda başladı.

8 tatamide 106 hakem, 46 organizasyon hakemi ile devam edecek olan müsabakalar, 18 Ağustos Pazar günü İşitme Engelliler Milli Takım seçmeleri ile tamamlanacak.

Türkiye Ümit, Genç ve U21 Karate Şampiyonası için karate camiamızın büyük bir bölümü Sivas’ta bir araya geldi.

Dünya şampiyonasında yarışacak milli takımın da seçileceği bu önemli şampiyonada görev alan hakemlerimize, sıcak yaz günlerinde dahi uzun bir çalışmanın ardından burada tatemide ter dökecek tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyor, gelişmeleri an ve an takip ettiğimiz Nokta medya olarak emeklerinin karşılığını tam manasıyla almalarını temenni ediyorum.

Ayrıca burada Türkiye Karate Federasyonu seçimleri ile ilgili olarak kura çekimleri 6 Eylül 2024 tarihinde yapılacağı duyumu almış bulunmaktayız.

Yönetmelik gereği ''Aday destek imzası bir adaya verildiğinde, iptali ancak noter kanalı ile olur'' bu sebeple kura çekimi yapılmadan, camiamızın bazı kesimlerinden ''Islak imza'' isteyen ve diğer adayların imzalarının mükerrer duruma düşürmeye çalışan art niyet düşüncesindeki adayların oyununa gelmemenizi rica ederim.

Şimdi bu ne demek oluyor! Bir bilen yazsın lütfen

Federasyon seçim atmosferine girildiği şu günlerde, federasyon başkanının seçim çalışması olarak Sivas’ta akşam yemeği verecek olması, bunu organizasyon kurulunun antrenör bilgilendirme sayfasında duyurması hiçbir şekilde etik karşılanmamıştır.

Türkiye Karate Federasyonu web sayfası varken, basın kurulu başkanı, sosyal medya uzmanı, Karate Federasyonu Facebook ve Instagram sayfaları varken buralardan bu ilanın yapılmaması büyük tepkilere yol açmıştır.

Gözünü antrenörlerin bilgilendirme sayfasına dikilmesine şaşırdık mı!

Tabii ki hayır!

İŞİTME ENGELLİLER İÇİN DUYURU

Son 6 aylık raporu olmayan sporcular şartları uyan önceki raporlarını sundukları takdirde Teknik Kurul inisiyatifinde seçmeye alınabilinirler. Bu durumdaki sporcu seçmeyi kazanması halinde gerekli raporu milli takım kampı öncesi ibraz etmekle yükümlüdür. Aksi takdirde seçme 2. si kampa alınacaktır.

Gözlerini neye dikmişler! - Resim : 1

Gözlerini neye dikmişler! - Resim : 2