Göztepe, Sakarya’yı 2-1 mağlup etti

1. Lig’de ikinci yarı başladı. Göztepe deplasmanda Sakaryaspor’u dakikada Tijanic ve 78 dakikada Ahmet Ildız’ın golleri ile 2-1 mağlup etti. Kasongo’nun ilginç golü Sakarya’ya puan getirmedi. Bu sonuçla ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayan Göztepe puanını 35'e çıkartırken, 11 maçlık yenilmezlik serisi son bulan Sakaryaspor ise 32 puanda kaldı.

Göztepe, Sakarya’yı 2-1 mağlup etti

SEYİRCİSİZ OYNANDI

Sakaryaspor ile Göztepe 1.Lig’in ikinci devresinin açılış maçında karşılaştı. Sakarya Atatürk Stadı’nda seyircisiz oynanan karşılaşmada Göztepe rakibini 2-1 mağlup etti ve Sakarya’nın 4 maçlık galibiyet serisi ile 11 haftadır devam eden yenilmezlik serisini sona erdi. Bu sonuçla İki takım arasındaki ikili averajda da üstünlük Göztepe’ye geçmiş oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk. 8: Göztepe öne geçti. Sakarya kalecisi Cihan Topaloğlu’nun hatalı pası ile başlayan atakta Ogün topu kaptı. Ogün’ün cezası içerisine yaptığı ortada Aliou Traore ön direkte topuk pası ile topu arka direğe gönderdi. Arka direkte topla buluşan David Tijanic rahat pozisyonda topu ağlara gönderdi. “0-1”

Dk. 26: Kubilay’ın sağ kanattan taşıdığı topta David Tijanic ceza sahası içerisinde Aliou Traore pasını verdi. Kaleci cihan ile karşı karşıya kalan Aliou Traore vuruşu Cihan’dan döndü

Dk. 40: Göztepe’de Ogün sağ kanattan taşıdığı topta ceza sahasına yapılan ortada Kubilay’ın kafa vuruşu kaleci Cihan’da kaldı

Dk. 43: Orta alandan başlayan Sakaryaspor atağında Roshi’nin ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Mateusz Lis güçlükle kornere çeldi.

Dk. 47: Sakaryaspor’da orta alanda başlayan atakta Burak Süleyman bir anda savunmanın arkasına sarktı. Burak Süleyman vuruşunda top Lis’ten döndü.

Dk. 48: Sağ kanattan taşıdığı topla ceza sahasına giren Aliou Traore çaprazdan kaleci Cihan ile karşı karşıya kaldı. Cihan pozisyonda gole izin vermedi.

Dk. 65: David Tijanic sol kanattan taşıdığı topu sağ kanattan ceza sahasına giren Aliou Traore’ye verdi. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Cihan topu kornere çeldi.

Dk. 79 Oğuz ve Donkor’un hatalı paslaşmasında topu kapan Kubilay’ın cezası sahası içerisinde Ahmet Ildız’a verdiği pasta Ahmet sert bir şutla topu ağlara gönderdi. “2-0”

Dk. 93’te Göztepe kalecisi Mateusz Lis’in oyunu başlatmak için topu elinden bıraktığı anda kendini unutturan Kasongo topu kaparak boş kaleye gönderdi. “2-1”

Maç Göztepe’nin 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ