Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göztepe’de fatura Kokovic’e kesildi

Göztepe üst üste aldığı 5 galibiyet sonrası etkisiz bir oyunla Kocaelispor’a 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Sarı kırmızı ekip bu maçtan puansız ayrılmalarının en büyük sorumlusunun Teknik Direktör Radomir Kokoviç olduğunu öne sürdü.

Göztepe üst üste aldığı

Kokoviç ‘in cezalı Ogün ile sakatlığı bulunan Tijanic haricinde son haftaların en formda isimlerinden Ümit ve Yunus Emre’yi kenarda tutarak mantık dışı bir karara imza attığını ifade eden Göztepe tarafı, ağır olan Nielsen’i sağ bek olarak değerlendirip takımı resmen 10 kişiye mahkum ettiğini belirtti. Son haftaları boş geçmeyen Mamah’ın isteksiz hali, Ahmet Ildız ve Celil’in topları sürekli verimsiz kullanmalarının takımın temposunu olumsuz yönde etkiledi belirtilirken, Mame Diouf da hayal kırıklığı olarak görüldü.

EMİR ORTAKAYA’NIN GOLÜ VE SONRASI

Göztepe’de bir parantez de Emir Ortakaya için açıldı. Geçen sezon Göztepe formasıyla geçen sezon en çok adından söz ettiren isim olan Emir Ortakaya’nın golü sonrası beklenen oyunu sergileyemeyen sarı kırmızılıların rakip kaleye çektiği 3 şut yanında Atınç’ın direğe çarpıp dışarı çıkan kafa vuruşu sonucu değiştirmeye yetmedi. İkinci devreyle birlikte yine saha içerisinde koordine olamayan, atak olgunlaştıramayan ve hücuma çıkamayan bir Göztepe’nin olduğu ifade edildi. Teknik taktik olarak çok vasat, maçı çevirebilmek adına da gerekli müdahaleleri yapamayan ve oyunu okuyamayan Kokovic’in sınıfta kaldığı aktarıldı.

KUBİLAY 0 GOL 0 ASİST

Haftalar sonra ilk golü filelerinde gören Göztepe’nin skor açısından geriye düştüğünde bu duruma nasıl reaksiyon vereceğini merak edenler, oyuncu kalitelerinin maçı çevirmek için yeterli olup olmadığı hakkında artık rahatlıkla görüş bildirecekleri de eklendi. Öte yandan yedek golcü olarak transfer edildiği iddia edilen Kubilay Kanatsızkuş’un 8 maçta görev alıp 0 gol 0 asist yapmış olması da ayrıca tartışılması gereken bir husus olduğu da belirtildi.