Green Card Başvuru Sonuçları 2024 Açıklandı Mı? ABD Green Card Sonuçları Ne Zaman? Green Card Başvuru Sonucu Nasıl Bakılır?

Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı merak edildi. 2024 Mart ayına sayılı gün kala çok sayıda vatandaşın merakla beklediği Green Card başvurusu işlemleri tamamlandı. Amerika'da oturum hakkı kazanmak isteyenlerin beklediği Yeşil Kart başvuruları ardından gözler sonuçlara çevrildi. İşte Green Card başvuru sonuçları..

Green Card Başvuru Sonuçları 2024 Açıklandı Mı? ABD Green Card Sonuçları Ne Zaman? Green Card Başvuru Sonucu Nasıl Bakılır?

Green Card başvuru yapan vatandaşların en önemli gündem maddesi Green Card başvuru sonuçları oldu. Amerika Birleşik Devletleri hükümetince verilen Green Card başvurusu tamamlandı. ABD'de sürekli oturum ve çalışma hakkı veren resmi bir göçmen vizesi olan Green Card sonuç ekranı açıldı mı merak edildi. ABD'dw yaşayabilme, eğitim görebilme ve çalışabilme imkanlarına sahip olmak isteyenlerin merakla beklediği Green Card başvuru tarihleri sona erdi. Peki, Green Card başvurusu ne zaman sonuçlanır? Green Card başvuru sonuçları açıklandı mı? İşte yanıtı..

GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI 2024

Green Card başvuru sonuçları 2024 henüz belli olmadı. ABD Yeşil Kart başvuru sonuç tarihi açıklandı. Takvime göre 2024 Green Card başvuru sonuçları 4 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacak. Green Card başvuru sonucu öğrenmek isteyenler dvprogram.state.gov sitesi üzerinden sorgulama işlemlerini yapabilecek. Green Card başvuru sonucu açıklandığında siteye girin. Karşınıza çıkan sayfada yer alan uyarı sonrasında Onay numarası, soyadı ve doğum tarihi bilgilerini eksiksiz ve doğru bir şekilde girin. "Continue" butonuna tıklandıktan sonra karşınıza yeni bir link açılacak. Gerekli adımları takip ederek başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

GREEN CARD BAŞVURU ŞARTLARI

-18 yaşından büyük olmak

-En az lise mezunu olmak

-Lise öğrencisi olmayan kişilerde son 5 yıl içinde uzmanlık ve ya eğitim gerektiren bir alanda da mutlaka 2 yıl aralıksız olarak çalışmak

-İngilizce bilme şartı aranmıyor

-Evli olan kişiler Green Card'a aynı anda başvurabiliyor.