Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Grip Aşısı Yan Etkileri, Grip Aşısı Randevusu Nasıl Alınır? e-Nabız Grip Aşısı

Kış mevsiminin en çok araştırılan konusu olan grip aşısı randevuları başladı. 15 Eylül’den itibaren aşı olmayı düşünen vatandaşlar grip aşısı yan etkileri var mı merak etti. İşte merak edilen tüm detaylar ve grip aşısı randevu alma ekranı..

Bu haberin fotoğrafı yok

Grip Aşısı Yan Etkileri, Grip Aşısı Randevusu Nasıl Alınır? e-Nabız Grip Aşısı

Beklenen grip aşısı açıklaması geldi. Fahrettin Koca’nın, “15 Eylül’den itibaren 65 yaş ve üstü tüm vatandaşlarımızla 65 yaş altında olup kronik hastalığı bulunan hastalarımız için grip aşısı uygulaması, normal takvimiyle başlıyor” açıklamasının ardından grip aşısı randevu adımları takip edildi. 

GRİP AŞISI YAN ETKİLERİ

Grip aşısı sonrası aşı yerinde ağrı, kızarıklık, şişlik oluşabilir. Tüm vücudu etkileyen yan etkiler ise son derece nadirdir. Ateş, halsizlik, kas ağrısı gibi yan etkiler aşıdan 6-12 saat sonra başlamakta ve 1-2 gün içinde kendiliğinden geçmektedir. Her biyolojik üründe olduğu gibi grip aşısı uygulanmasından sonra da alerjik reaksiyon görülebilir.

GRİP AŞISI RANDEVU

Grip aşısı randevu alma işlemleri e-Nabız sistemi üzerinden yapılıyor. 65 yaş üzeri ile 65 yaş altında olup da risk grubunda bulunan vatandaşların hekimlerine aşıyı yazdırıp eczaneden alması yeterli oluyor. Özellikle 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı bulunanlarda zatürre, bronşit, sinüzit ve kulak enfeksiyonu gibi hastalıklara karşı da önlem sağlamış olan grip aşısı sorgulama için aşağıdaki linke tıklayın. Gerekli bilgileri doldurun.

GRİP AŞISI RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yavaş yavaş Sonbahar etkisine girilmeye
Sıradaki Haber Sağlık Bakanlığı’ndan grip uyarısı! Neler yapılmalı?