Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülben Ergen’in Serenay Sarıkaya çıkışına tepkiler büyüyor

Diyarbakır’da cansız bedeni 19 gün sonra bulunan Narin Güran cinayetini ilk günden itibaren takip eden ve sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan şarkıcı Gülben Ergen, eviyle gündeme gelen oyuncu Serenay Sarıkaya’yı eleştiren paylaşımıyla tepki topladı.

Diyarbakır'da cansız bedeni 19

Bugüne kadar Hollywood yıldızlarının evlerinin kapılarını açtığı AD dergisinin Orta Doğu sayısının kapağında yer aldı. AD, Middle East dergisi için Rumeli Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açan ve özel pozlar veren Serenay Sarıkaya’nın evi gündemde en çok konuşulan ev oldu. Evinin kendisi için özel olduğunu ve güvende hissettiği bir alan olduğunu belirten Sarıkaya’nın bu paylaşımına Gülben Eren’den şaşırtıcı bir yanıt geldi.

”ÇOCUKLARA HASSASİYETLE YAKLAŞAN MESAJLAR GÖRMEK İSTERDİM”

Eviyle gündeme gelen güzel oyuncuya Gülben Ergen “Serenay Sarıkaya’nın evi çok güzel. Kendisi çok çok güzel. İşleri çok güzel. Şıklığı, duruşu, başarısı tartışmasız müthiş. Milyonlarca genç kızı peşinden sürükleyecek bir hayran kitlesine sahip. Ben de çok beğeniyorum kendisini ve işlerini. Narin büyüseydi belki onu takip eden hayranlarından biri olacaktı. Bu ülke insanlarından ekmek yiyip bu ülkede öldürülen çocuklara hassasiyetle yaklaşan mesajlar görmek isterdim kendisinden” ifadelerine yer verdi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Gülben Ergen’in bu yaklaşımına sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı. Ünlü sanatçının konu ile alakasız bir şekilde yaptığı bu paylaşımı için ‘ Gülben kendisini gündeme getirmek için Serenay’ı kullanıyor’ yorumunda bulundu.