Gülbin Tosun için karar! Zorunlu izne çıkarıldı

NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Mansur Yavaş'ın sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamalarına yönelik tepkisinin ardından zorunlu olarak izne gönderildi.

Gülbin Tosun için karar! Zorunlu izne çıkarıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Avrupa'daki sokak hayvanlarıyla ilgili yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden tepki gösteren NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, kısa bir süre sonra kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldı. Tosun, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Çok değerlisiniz. Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz işten çıkarılmadım, sadece bilginize. Hayvan haklarından geri adım atmayacağız," ifadelerini kullandı.

OLAY SONRASI AÇIKLAMA YAPTI

Olayın başlangıcında, Tosun, X (Twitter) platformunda Mansur Yavaş'ı etiketleyerek, "Başkan, sokakta köpek olmaz derken, hapsettiğiniz ve suyu bile olmayan canlıları mı kastettiniz? Ne diyeyim, bir bardak suya muhtaç olun!" şeklinde sert bir tepki göstermişti. Sonrasında, "Ülkenin geldiği duruma bakın! Konuşan ya hapse atılıyor ya da işinden oluyor! Muhteşem! Havai fişekleri sonraya saklayın!" paylaşımında bulunmuştu.

Kaynak: ekonomim.com