Gümüş'ten Hürriyet'e: ‘İzmit’in parasıyla CHP’de patronluk yapamazsın’

AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş, önceki gün yapılan CHP Kandıra İlçe Kongresi’nde İzmit Belediyesi’ne ait ikram aracının kullanılmasına tepki gösterdi.

Gümüş'ten Hürriyet'e: ‘İzmit’in parasıyla CHP’de patronluk yapamazsın’

AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Köksal Gümüş dün gerçekleşen CHP Kandıra İlçe Kongresi’nde İzmit Belediyesi’ne ait ikram aracının kullanılmasına tepki gösterdi. Gümüş, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“PARTİ ÜYELERİNE DAĞITIYOR”

“CHP İzmit Belediye Başkanı, belediyenin tüm imkanlarını partisini dizayn etmek için kullanmaya devam ediyor! Sırf il başkanlarının önüne geçmek için, sırf bütün ilçelerdeki örgütler kendisine bağlı kalsın diye, İzmitlinin ödediği vergilerle süsleyip, aldığı bir aracı, İzmit’in vergileriyle doldurduğu benzin deposuyla Kandıra’ya yolluyor ve yine İzmitli hemşehrilerimizin vergileriyle hazırladığı ikramları parti üyelerine dağıtıyor!”

“DÜRÜSTLÜK DERSİ VERMEYE KALKMAYIN”

Fatma Hanım, belediyeye vergileri her kesimden vatandaş ödüyor. Belediyeye ait sattığınız konutlar ve arsalarda görüş ayırt etmeksizin bütün İzmit’in hakkı var. Borçları ödemek için çektiğiniz vergilerin yükünü CHP değil, bu şehir ödüyor. Belediye parasıyla partinizin afişlerini bastırıp, her yere astığınız yetmiyormuş gibi şimdi de bütün ilçelerde belediye parasıyla partililerinizin ikramlarla gözünü mü boyuyorsunuz? Sonra da çıkıp kürsülerden dürüstlük dersi vermeye kalkmanız, tam bir komedi. Haram ve yalan bütün dünyanızı sarmış. “İzmit’in parasıyla CHP’de patronluk yapamazsın.”

Kaynak: Cansu Albayrak Kızılkaya