Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Günde 252 TL’ye 82 bin TL’lik kredi desteği! Üstelik taksit ödemeye 3 ay sonra başlayacaksınız… Detaylar duyuruldu

Gündelik hayatın ağırlaşan ekonomik şartları sebebi ile nakit desteğine hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyan tüketicilere, bankacılık sektöründen müjdeli haber geldi. Aktif Bank, dijital bankacılık konu aracılığı ile milyonlarca kişiye kredi hizmeti sunmaya devam ettiğini bildirdi. İşte detaylar…

Gündelik hayatın ağırlaşan ekonomik

Ekonomik açıdan zorlu geçen 2023 yılının geride bırakılmasının ardından bu kez de yeni yıl zamları gündemden düşmemeye başladı. Ocak ayının başında duyurulan 6 aylık enflasyon ve daha önce açıklanmış olan yeniden değerleme oranı kapsamında pek çok hizmet ve hizmet ürününe yüksek oranlarda zamlar geldi. Yanı sıra rekor seviyelere ulaşan kur farkının etkisi ile de arka arkaya güncellenen fiyatlar, hali hazırda darda olan vatandaşları daha da köşeye sıkıştırdı.

Nerede ise her yeni güne yeni bir zam haberi ile uyanan tüketiciler, henüz zamlı olarak alamamış oldukları maaşlarının gelmeden tükendiğini belirtti. Gıda başta olmak üzere tüm temel ihtiyaç alanlarında ekonomik engeller ile karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar, bu süreçte daha fazla yara almamak adına bankaların uygun kredi kampanyalarını sorgulamaya başladı.

Bugün Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararlarının da etkisi ile arka arkaya güncellenen kredi faizleri, rekor seviyelere ulaştı. Faizlere müdahale edemeyen ancak bankalardan ödeme kolaylığı talep eden tüketicilere, sektörün en çok tercih edilenlerinden olan Aktif Bank’tan müjdeli bir haber geldi. Banka, dijital şubesi olan N Kolay aracılığı ile ödeme ertelemeli finansman desteği sunulduğunu bildirdi.

N KOLAY İHTİYAÇ KREDİSİ

Birçok bankaya nazaran daha esnek kriterler çerçevesinde kredi hizmeti sunan Aktif Bank, son olarak N Kolay dijital kredisi ile gündeme geldi. Resmi web sitesi aracılığı ile yeni kredi kampanyasını duyuran N Kolay, tüketicilere 36 ay vade ile 200 bin TL’ye kadar kredi desteği vereceğini bildirdi.

N KOLAY İHTİYAÇ KREDİSİ ÖRNEK MALİYET TABLOSU

Dijital banka N Kolay’ın 200 bin TL üst limitli, 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi için düzenlemiş olduğu örnek maliyet tablosu şu şekilde:

  • Kredi tutarı: 82 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 5,89
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Taksit tutarı: 7.566,66 TL