GÜNDOĞDU GIDA KİŞİ BAŞI KAÇ LOT VERİR? (GUNDG) Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Halka Arz Hangi Bankalarda Var?

SPK onayından geçen Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. halka arz günü geldi. 15-16 Ağustos günleri talep toplayacak olan Gündoğdu Gıda hisse fiyatı 35 TL olarak belirlendi. Peki, Gündoğdu Gıda kişi başı kaç lot verir? Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri halka arz hangi bankalarda var? İşte yanıtı..

GÜNDOĞDU GIDA KİŞİ BAŞI KAÇ LOT VERİR? (GUNDG) Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Halka Arz Hangi Bankalarda Var?

Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri halka arz araştırması yapan yatırımcılar için fiyat bilgisi geldi. 15 Ağustos Perşembe ile 16 Ağustos Cuma günleri talep toplayacak olan Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. halka arz hisse fiyatı 35 TL oldu. GUNDG hisse kodlu başvurusu onaylanan yatırımcılara kişi başı lot dağıtımı yapılacak. Peki, Gündoğdu Gıda kişi başı kaç lot verir? Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri halka arz hangi bankalarda var? İşte merak edilenler..

GÜNDOĞDU GIDA KİŞİ BAŞI KAÇ LOT VERİR?

300 Bin katılım olduğunda 90 Lot (2160 TL) verilecek

700 Bin katılım olduğunda 39 Lot (936 TL verilecek

1.1 Milyon katılım olduğunda 25 Lot (600 TL verilecek

1.5 Milyon katılım olduğunda 18 Lot (432 TL verilecek

1.9 Milyon katılım olduğunda 15 Lot (360 TL verilecek

2.3 Milyon katılım olduğunda 12 Lot (288 TL verilecek

2.7 Milyon katılım olduğunda 10 Lot (240 TL verilecek

3.1 Milyon katılım olduğunda 9 Lot (216 TL verilecek

GÜNDOĞDU GIDA SÜT ÜRÜNLERİ HANGİ BANKALARDA VAR?

15-16 Ağustos günleri talep toplayacak olan Gündoğdu Gıda bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yoluyla işlem görecek. T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Katılım endeksine uygun olarak işlem gören Gündoğdu Süt Ürünleri halka arz tüm banka ve aracı kurumlar üzerinden katılabilirsiniz. Yatırımcıların Gündoğdu halka arz katılmak için herhangi bir bankanın veya aracı kurumun internet şubesi, mobil uygulaması ya da şubelerinden işlem yapabilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ