GÜNDOĞDU (GUNDG) GIDA HALKA ARZ TARİHİ: Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Halka Arz Kaç Lot Verir?

SPK halka arz onayı alan Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. halka arz ilanı geldi. Hisseleri 35 liradan halka arz edilecek olan Gündoğdu Süt Ürünleri halka arz tarihi merak edildi. Peki, Gündoğdu Gıda halka arz ne zaman?Gündoğdu Süt Ürünleri kaç lot verir? İşte yanıtı..

GÜNDOĞDU (GUNDG) GIDA HALKA ARZ TARİHİ: Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Halka Arz Kaç Lot Verir?

Halka arz alım satım yapan vatandaşların beklediği Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş halka arz tarihi beklenmeye başladı. Zülküf Kopuz yönetiminde olan Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri hisselerinin dağıtılacağı açıklandı. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 35 TL hisse fiyatı belirlenen Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri halka arz lot işlemleri start aldı. Peki, Gündoğdu Gıda halka arz ne zaman?Gündoğdu Süt Ürünleri kaç lot verir? İşte yanıtı..

GÜNDOĞDU GIDA HALKA ARZ NE ZAMAN?

www.halkaarz.com adresinde hazırlanmaya başlayan Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş halka arz tarihi henüz netleşmedi. Yatırımcılara tamamı eşit dağıtım yöntemiyle lot dağıtımı yapacak olan Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş halka arz T1 T2 bakiye ile katılım sağlanacak.

GÜNDOĞDU (GUNDG) GIDA HALKA ARZ TARİHİ: Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Halka Arz Kaç Lot Verir? - Resim : 1

GÜNDOĞDU SÜT ÜRÜNLERİ KAÇ LOT VERİR?

Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri San. ve Dış Tic. A.Ş. halka arzında toplam 10.000.000 lot hisse dağıtılacak. Halka arza 750 bin kişinin katılması durumunda kişi başı 13-14 lot, 1 milyon kişinin katılması durumunda ise kişi başı 10-11 lot dağıtılacağı düşünülüyor. Eğer 1,5 milyon kişi katılırsa 6-7 lot hisse dağıtımı yapılacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ