Güneş Kocaeli'yi terk ediyor: Yağmur geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli'de yeni haftanın değerlendirme raporunu yayınladı. Mevsim normallerinin üzerinde geçen güneşli hava yeni haftayla birlikte yerini yağışlı bir havaya bırakacak.

Güneş Kocaeli'yi terk ediyor: Yağmur geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Kocaeli'nin yeni haftadaki hava durumu belli oldu. Geçen hafta güneşli bir havayı geride bırakan Kocaeli'de bu hafta yağışlı bir havanın olması beklenirken, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Kocaeli'de yeni haftanın ilk gününde sağanak yağışlı bir hava beklenirken, en yüksek sıcaklığın 21 derece olması beklenirken, en düşük sıcaklığın ise 14 derece olacağı açıklandı. Kocaeli'de 13 Şubat Salı günü ise termometlerin en yüksek 17, en düşük de 12 dereceyi göstermesi beklenirken hafta boyu etkili olması tahmin edilen sağanak yağışın Salı günü de süreceği belirtildi.

PERŞEMBE VE CUMA 11 DERECE

Kocaeli'de Çarşamba günü yağmurlu bir hava olacak. İl genelinde sıcaklığın 11 dereceye kadar düşeceği ve en yüksek sıcaklığın 12 derece olacağı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine yansıdı. Perşembe günü en yüksek sıcaklığın 11, en düşük sıcaklığın da 10 derece olması beklenen Kocaeli'de yağmurlu var. Haftanın son gününde Kocaeli'de termometrelerin en fazla 11, en düşük de 10 derece olması beklenirken haftanın yağmurla sona ermesi bekleniyor.

Güneş Kocaeli'yi terk ediyor: Yağmur geliyor! - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ