Günlerce tartışıldı, CEO’su olay oldu: O ürünler yeniden market raflarında!

Patiswiss markasının yaşadığı skandal, sosyal medyanın gündemine oturdu. CEO'nun bir tüketiciye verdiği cevap sonrası patlak veren olay, markanın ürünlerinin raflardan kaldırılmıştı. Ancak şimdi kaldırılan tüm ürünler raflara geri yerleştirildi

Günlerce tartışıldı, CEO’su olay oldu: O ürünler yeniden market raflarında!

Küflü çikolata fotoğraflarıyla tartışmaların odağına yerleşen Patiswiss, CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun skandal paylaşımının ardından Migros ve BİM marketlerinden kaldırılmıştı. Şimdi ise kaldırılan ürünler tekrardan raflara yerleştirildi.

KAMUOYUNDA YANKILANMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda yaşanan olay sosyal medya gündeminde tartışma konusu olmuştu. Oldukça sevilen Patiswiss markası bir skandala imza attı. Marketten alınan markanın içindeki çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı söz konusu ürünün fotoğrafları da kamuoyunda yankılanmıştı.

“BU ÜRÜNLER HAYATTA KÜFLENMEZ”

Kullanıcının paylaşımını gören Patiswiss’in CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’ndan tepkilerde gecikmedi. “Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de linkedinde paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin. Baksana aşağıya “çöp” falan yazanlara. Bizim avukatların marka karalama, marka değeri düşürme vs’den isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim.”

ÜRÜNLER RAFTAN KALKMIŞTI

Yapılan yeni açıklamalar olayın fitilini daha da ateşlerken “Patiswiss” etiketi sosyal medyada kısa sürede TT oldu. Markaya yönelik tepkilerin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. 2 büyük zincir market olan Migros ve Carrefour Patiswiss ürünlerini raflardan ve internet sitesinden kaldırdı.

YENİ CEO EŞİ OLDU

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tunaoğlu, "Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Patiswiss’in resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ali Sinan Tunaoğlu getirildi.

RAFLARA YENİDEN EKLENDİ

Verilen tepkilerden sonra kamuoyunda büyük ses getiren Patiswiss markası Migros ve Bim marketlerinden kaldırılmıştı. Şimdi ise kaldırılan ürünler 2 al 1 öde kampanyasıyla hem raflarda hemde sanal marketlerde yerini aldı.

Günlerce tartışıldı, CEO’su olay oldu: O ürünler yeniden market raflarında! - Resim : 1

Günlerce tartışıldı, CEO’su olay oldu: O ürünler yeniden market raflarında! - Resim : 2

Günlerce tartışıldı, CEO’su olay oldu: O ürünler yeniden market raflarında! - Resim : 3

Kaynak: Gamze Karaaslan