Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Günün en güzel haberi! Şehirlerarası otobüse bu ay zam yok

Geçtiğimiz ay yüzde 60 oranında zamlanan şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarının bu ay da artması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı. Otobüs bilet fiyatları geçtiğimiz ay ile aynı seviyede kaldı

Geçtiğimiz ay yüzde 60

Akaryakıttan alınan ÖTV’de litre başına yapılan 5 TL’lik artış ve akabinde üst üste zamlar sonrası akaryakıtın litresi 36 TL’yi geçti. Birçok işletmeye olumsuz etki eden zamlar otobüs bilet fiyatlarında da temmuz ayı itibari ile yansıdı.  Şehirlerarası otobüs bilet fiyatı geçtiğimiz ay yüzde 60 oranında zamlandı. 

ZAM YOK

Geçtiğimiz gün gerçekleşen UKOME toplantısında Kocaeli’deki tüm ulaşım kalemlerine zam gelmesi sonrası gözler bir kez daha şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarında çevrilmişti. Açıklanan ağustos ayı fiyat listesinde zam yapılmadığı, Temmuz ayı fiyat listesi ile aynı olduğu görüldü. Ağustos ayında Kocaeli’den en düşük fiyatlı ulaşım 140 TL ile Yalova’ya yapılabilecek. 

EN PAHALI HAKKARİ!

Ağustos ayı fiyat listesine göre Kocaeli’den en yüksek maliyetli ulaşım 1100 TL ile Hakkari’ye gerçekleşecek. Hakkari’ye ulaşım geçtiğimiz ay 950 TL’den yapılabiliyordu. Geçtiğimiz ay İstanbul Esenler Otogarı’na 200 TL’ye gidilebiliyorken bilet fiyatı bu ay 250 TL’ye yükseldi.