Gürkan Kuşkonmaz Seymen’e aday

Başiskele Seymen Mahallesi’nin tanınan esnaflarından Gürkan Kuşkonmaz muhtarlığa adaylığını koydu. ‘Seymen Mahallesi için değişim’ vakti diyen Kuşkonmaz’ın azaları da belli oldu.

Gürkan Kuşkonmaz Seymen’e aday

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlar mahalle muhtarlarını da belirlemeye hazırlanıyor. Başiskele Seymen Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Gürkan Kuşkonmaz muhtarlık için yola çıkan isimler arasında.

‘SEYMEN İÇİN DEĞİŞİM VAKTİ’

İlçenin gelecek vadeden mahallelerinden olan Seymen Mahallesi’ne muhtar adaylığını koyan Kuşkonmaz 31 yaşında. ‘Seymen Mahallesi için değişim vakti’ diyen Gürkan Kuşkonmaz’ın mahalle için birçok projesi bulunuyor.

“BAŞARI DÜRÜSTLÜKTEN GEÇER”

Kuşkonmaz adaylığı ile ilgili, “Başarı yolunun çalışmaktan, samimiyetten ve dürüstlükten geçtiğine inanıyorum. Gençliğimin vermiş olduğu bu enerjiyi, dürüstlüğü, çalışkanlığımı siz değerli mahalle sakinleri ile paylaşmak için muhtar adayı oldum.

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM”

Mahallemizin sorunlarını ve eksiklerini bilen birisi olarak genç, dinamik ve istikrarlı ekibimizle mahallemizi hak ettiği konuma getirmek için oylarınıza talibim. Sizlerin derdini kendi derdim sayarak bana vereceğiniz yetkiyle adil olacağıma söz veriyor ve aday oluyorum. Değerli mahallemizin beni desteklemesini bekliyorum” dedi.

PROJELERİNİ SIRALADI

Projelerini de sıralayan genç muhtar adayı Gürkan Kuşkonmaz, “Mahallemize kapalı semt pazarı açılması için girişimlerde bulunacağım. Yeni muhtarlık hizmet binası için adım atacağım. KO-MEK kurslarının açılması için çabalayacağım.

MAHALLEYE SPOR SALONU, OKULLARA DESTEK…

Fiber internet teknolojisi hepimizin hakkı, bunu sağlayacağım. Mahallemizde bulunan okullara her türlü desteği vereceğim. Kaldırımlarımıza engelsiz erişim için gerekli olan her şeyi yapacağım. Mahallemiz bir spor salonunu hak ediyor” ifade etti.

MUHTAR ADAYI GÜRKAN KUŞKONMAZ’IN AZALARI

Anıl Ersin

Müjdar Bir

Murat Bayraker

Kenan Ceyhan

Sadık Özdemir

Hakan Kırmızı

Emre Kahraman

Muhammet Özer

Gürkan Kuşkonmaz Seymen’e aday - Resim : 1