Gürsel’den Özmural’a: Şaka gibisin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı İbrahim Gürsel, belediyeye gelen hacizden Tahir Büyükakın’ı sorumlu tutan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Özmural’a yanıt verdi. Gürsel, “Şaka gibi” dedi.

Gürsel’den Özmural’a: Şaka gibisin

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kasım ayı 2. Oturumunda Başkan Tahir Büyükakın ile İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ünal

Özmural arasında haciz tartışması yaşanmıştı. Tahir Büyükakın’ın, “Belediyemize haciz gelmedi. Kimse bizi haczetmeye gelmedi” sözlerini üstüne alan Ünal Özmural, “Söyleminiz bile bu işin içinde olduğunuzun sinyalini veriyor” iddiasında bulunmuştu. Meclisteki bu tartışmaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı İbrahim Gürsel de dahil oldu. Gürsel sosyal medya hesabından Özmural’a yanıt vererek şunları söyledi:

İTİRAF EDEMİYORLAR

“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı bütçe görüşmesinin yapıldığı bugünkü toplantısında, muhalefet meclis üyesi, ‘İzmit’e 4,5

yılda neden az yatırım yaptınız?’ diyemedi. Bunun yerine AK Partili belediyeler arasında karşılaştırma yaparak, AK Partili belediyeler adına hak aramaya çalıştı! Hatta İzmit’in, en çok yatırım ve hizmet alan AK Partili belediyelerden geri olmadığını da itiraf etti. Şimdi aynı partinin ilçe belediye meclis üyesi bugüne kadar ödemedikleri kamu ve özel borçlar nedeniyle kapılarına dayanan icra memurlarından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni sorumlu tutmaya çalışıyor. Şaka gibi.”

Kaynak: HABER MERKEZİ