Gururumuzsun Kerem Aktürkoğlu! Gazze’yi unutmuyor, unutturmuyor

Kocaeli’nin gururu, Gölcük’ün evladı Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Gazze’yi unutturmuyor. Dünyaya seslenen Aktürkoğlu: İnsanlık ölmesin!

Gururumuzsun Kerem Aktürkoğlu! Gazze’yi unutmuyor, unutturmuyor

Kötülük devleti, terör devleti İsrail, 7 Ekim 2023’ten bu yana sistematik bir şekilde Gazze şeridinde vahşice sivilleri öldürüyor. Hamas’a karşı hiçbir varlık gösteremeyen İsrail, kudurmuş bir vaziyette durmadan Gazzeli sivilleri hedef alıyor.

TERÖR DEVLETİ İSRAİL

7 Ekim tarihinden bu yana terör devleti İsrail tarafından en az 25 bin 490 sivil vahşice öldürüldü. Gazze’de kadın, çocuk demeden soykırım yapan İsrail’e karşı dünya halklarından da büyük bir tepki var.

KOCAELİ’NİN GURURU

Kocaeli’nin gururu, Gölcük’ün evladı 25 yaşındaki Galatasaray ve Türkiye Milli Takımının yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, bir kez daha Filistin davasındaki hassasiyetini gösterdi. Sosyal medya hesabından Gazze çağrısı yapan Kerem Aktürkoğlu, “İnsanlık ölmesin” dedi. Aktürkoğlu’nun paylaşımı çok kısa bir süre içerisinde binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

TEK BİR ÇOCUK DAHA…

Kerem Aktürkoğlu yaptığı paylaşımda, “Gazze'deki masumlar vahşice bombalamalardan sonra şimdi de açlıktan ölümle yüz yüzeler. Tek bir çocuk daha ölmesin. İnsanlık ölmesin!!!" ifadelerine yer verdi. Aktürkoğlu, geçmiş dönemde de yaptığı paylaşımlarla Filistin’e olan desteğini dile getirmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ