Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzel Aşklar Diyarı 2. Bölüm Neler Olacak? Kanal D Güzel Aşklar Diyarı Yeni Bölüm Tanıtımı

Güzel Aşklar Diyarı 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Düğün günü kana bulanan Deniz ve Arhan için en zor günler başladı. Arhan’ın yerine abisi Cemal’in ölmesi tüm ailenin dengesini bozdu. Evlat acısı çeken Gönül Deniz’e hayatı zindan etti. Peki, Güzel Aşklar Diyarı 2. bölüm neler olacak? İşte yanıtı..

Güzel Aşklar Diyarı 2.

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı dizisi ilk bölüm ekrana geldi. İzleyiciden övgü toplayan yapımda yeni bölüm araştırmaları başladı. Her hafta pazartesi günleri ekrana gelecek olan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Arhan’la aşklarına sahip çıkıp Kapadokya’ya gelen Deniz’in en acı günleri başladı. Cemal’in Deniz’in kollarında ölümü tüm gerginliği arşa çıkaran nokta oldu. Peki, Güzel Aşklar Diyarı 2. bölüm neler olacak? İşte Güzel Aşklar Diyarı yeni bölüm fragmanı..

GÜZEL AŞKLAR DİYARI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerini Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Halil Ergün, Meltem Cumbul gibi isimlerin paylaştığı Güzel Aşklar Diyarı dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Kan dökülen düğün gecesinin ardından tüm aile Deniz’e düşman oldu. Arhan’ın Deniz’le evlenmesini baştan beri istemeyen Gönül Alaca, Deniz’i göndermenin yollarını aramaya başladı. “Deniz’in Arhan’la aramıza girmeye gücü yetmez!” diyen Gönül ile Ünzile kavgası ayyuka çıktı. Oğlu Cemal’in ölümü ile dünyası aşına yıkılan Gönül, Cemal’den yadigar gelini ile torunu için büyük bir karar aldı. Güzel Aşklar Diyarı 2. bölüm 30 Eylül Pazartesi günü ekrana gelecek.