Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güzel Aşklar Diyarı Roza Kim? Ekin Aksoy Kimdir, Kaç Yaşında? Ekin Aksoy Hangi Dizilerde Oynadı?

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Güzel Aşklar Diyarı ilk bölüm ciğerleri yaktı. Arhan yerine Cemal’in ölmesiyle hamile karısı Roza’nın dünyası başına yıkıldı. Ekin Aksoy performansı izleyiciden tam not aldı. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Roza kim? Ekin Aksoy hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda

Çekimleri Kapadokya’da yapılan Mahsun Kırmızıgül yapımı Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Cemal ile Roza sahneleri çok beğenildi. Her hafta pazartesi günleri ekrana gelecek olan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Arhan yerine Cemal öldü. İlk bölümü büyük beğeni toplayan yapımda Roza rolüne ünlü oyuncu Ekin Aksoy hayat verdi. Bebeğinin doğduğu gün kocasını kaybeden Roza’nın feryadı geceyi inletti. Peki, Güzel Aşklar Diyarı Roza kim? Ekin Aksoy kimdir, kaç yaşında? Ekin Aksoy hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

GÜZEL AŞKLAR DİYARI ROZA KİM?

Pazartesi günleri yeni bölümleri yayınlanacak olan Güzel Aşklar Diyarı dizisinde Roza karakterine Ekin Aksoy hayat veriyor. Dizide Roza aslen Diyarbakırlı. Cemal Alaca’nın hamile eşi olan Roza, Cemal ile evlenebilmek için ailesini karşısına aldı. Gönül Alaca’nın tek gelini olan Roza bebeğini dünyaya getirdiği gece her şeyden çok sevdiği kocası Cemal’i toprağa koydu.

EKİN AKSOY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Güzel Aşklar Diyarı dizisindeki Roza rolüyle dikkat çeken Ekin Aksoy kariyerine Bir Sevdadır dizisindeki Menevşe karakteriyle başladı. 24 yaşında olan Ekin Aksoy lisans eğitiminin ardından oyunculuk dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini Bir Sevdadır dizisi ile yaşayan Ekin Aksoy yeni durağı Mahsun Kırmızıgül imzalı Güzel Aşklar Diyarı dizisi oldu.