Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ali Haydar Bulut açıklaması! “Ali Haydar beğenmedi”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yeni ofis dönemini açıklayan Başkan Tahir Büyükakın, Ali Haydar Bulut’un istifası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yeni

Yerel seçimlerden sonra danışma meclisi toplantılarına yeniden başlayan AK Parti Kocaeli teşkilatında son danışma kurulu toplantısı Kartepe ilçesinde yapıldı. AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı 68. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün akşam saatlerinde Ataevler Kültür Merkezinde yapıldı. Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Önceki Dönem Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl eski Başkanı Şemsettin Ceyhan, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

“GÖREVİ BEĞENMEDİ”

Teşkilat mensuplarına bilgilendirmelerde bulunan Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Ali Haydar Bulut’un istifa sebebini açıkladı. Büyükakın ofis dönemi ile ilgili yaptığı konuşmada, “İşleri sadece düşünmek olan birileri olsa, bir ofiste çalışsalar, biz de problemlerle uğraşmak yerine evvelden düşünmüş olsak daha iyi. Ofis alanı icra tarafında düşünmeye vakit bulamayan arkadaşlara takviye etmek için olacak. Kentsel planlama ofisi bunlardan biriydi. Bu ofisin başına Ali Haydar Kardeşimizi getirmeyi uygun gördük. Biz Ali Haydar’ı severiz, çocuklar arkadaşımız. Böyle tercih etmiştir, tercihini saygı ile karşılıyoruz. Bu görevi beğenmedi. Biz de tamam dedik. Zerre kadar kırılmadık” dedi.

Büyükakın bombaladı! “Herkes haddini bilecek”

Ofis dönemininin sebebini anlattı! “İşletme körlüğü”

Büyükakın müjdeyi verdi: Cengiz Topel’den seferler başlıyor!

Kocaman Kartepe’nin zorluklarını anlattı! “Diğer ilçelere hizmet daha kolay”

Talus: Kartepe’de muhalefetin manipülasyonu oldu