Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın: ‘Kocaeli’de başarılı sonuçlar elde ettik’

Partisinin düzenlediği programda konuşma gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kocaeli teşkilatları Türkiye’nin örnek teşkilatlarından birisi. Bu dirilik bu güç geçtiğimiz seçimlere de yansıdı. Kocaeli’de çok başarılı sonuçlar elde ettik.” açıklamalarında bulundu.

Partisinin düzenlediği programda konuşma

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” programı bugün Maide Kafe’de düzenlendi. AK Partililerin 12 ilçede aynı anda sahada esnaf ve vatandaşları dinleyecekleri Türkiye Buluşmalarına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Kocaeli Milletvekilleri Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Bilecik Milletvekili Halil Erdemir, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Bursa Milletvekili Refik Özden, Bursa Ahmet Kılıç, İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, Bursa Milletvekili Emel Gözükara Durmaz, Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Bursa Milletvekili Osman Mesten, Sakarya Milletvekili Ali İnci, Bursa Milletvekili Mustafa Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, ilçe başkanları, gençlik kolları ve kadın kolları başkanları katıldı.

BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Programda konuşma gerçekleştiren AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, “Genel Merkezimiz şehir buluşmalarını seçim döneminde yapmıştı. Kocaeli teşkilatları olarak biz her zaman sahadaydık. Kocaeli teşkilatları olarak hem genel hem yerel seçimde Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak Cumhurbaşkanımıza destek vermeye devam ettik. 20 yıldır Kocaeli’ye 350 milyarlık bir yatırım yapıldı Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımızın hayalleri olan her şey gerçekleştirildi. Biz teşkilatlar olarak 300 bini geçen bir sayıyla destek olmaya çalışıyoruz. Hem seçimden sonra tüm teşkilatlarımızla beraber tüm ilçelerimizde önce daraltılmış sonra genişletilmiş danışmalarımızı gerçekleştirdik. Ben özellikle tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kongrelerimiz var 19 Ekim’de başlıyorum 30 Kasım’da bitireceğiz. Birlik beraberlik içinde bu süreci bitireceğiz. Kocaeli milleti Cumhurbaşkanımıza minnetini gösterdi. Bütün düşmanlara karşı bir olmamız lazım” dedi.

“KOCAELİ BEREKETLİ BİR YER”

Talus’un ardından konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Programımız bereketli ve verimli olsun. Kocaeli bereketli bir yer. Kocaeli geçmişten beri teşkilatlarıyla Ankara’da yüzümüzü hep Ak etmiş illerden bir tanesi. Kocaeli teşkilatları Türkiye’nin örnek teşkilatlarından birisi. Bu dirilik bu güç geçtiğimiz seçimlere de yansıdı. Kocaeli’de çok başarılı sonuçlar elde ettik. Bir şekilde seçimleri sanki kendileri kazanmış gibi lanse ettiler ama seçimleri rakibimizden 2 kat fazla oy aldık. Yapmadıkları programları konuşanları anlatıyoruz. Gerçek belediyecilik ve sanal belediyecilik arasındaki belediyeciliğin öne çıkacağını söylüyorum. İzmir’de ölen balıkları hatırlayın. 2 tane balık öldüğünde ortalığı ayağa kaldıranların İzmir’de yaşanan durumda üç maymunu oynadıklarını hatırlayın. Biz burada yıllardır biriken çamuru temizlemekle uğraşıyoruz bunu da görmezden gelmeye çalışıyorlar.

Kocaeli’deki belediyeciliği izlemeye devam etsinler. Olmayanı satmıyoruz gerçeği anlatıyoruz. Yapılanı bile anlatmadığımız oluyor. Geçtiğimiz gün Dilovası’nda 250 metre uzunluğunda viyadük yaptık. Biz bunu beceremiyoruz ama halkımız bunu görüyor. Genel merkezimizin yaptığı program için vekillerimiz bir araya geldiler. Gerçek belediyeciliğin gerçek teşkilatçılığın yeri olan Kocaeli’ye hoş geldiniz. Hep birlikte yeniden büyük başarılara imza atacağız. Bunu herkes görecek” açıklamalarında bulundu.