Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu

Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu

Düzenlenen programa Okul Müdürü Zafer Özdemir, Müdür Yardımcısı İlknur Gülkan, 4-A Sınıf Öğretmeni Ayşe Nur Karaşahin, rehber öğretmeni Simge Özkan, okul idaresi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Okul Müdürü Zafer Özdemir’in selamlama konuşması başladı, Sınıf Öğretmeni Ayşe Nur Karaşahin’in konuşması ile devam etti.

Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 1

AYŞE NUR KARAŞAHİN: AİLENİZ EN BÜYÜK DESTEKÇİNİZ

Sınıf Öğretmeni Ayşe Nur Karaşahin konuşmasında şunları söyledi: Gittikçe zorlaşan bu dünya düzeninde güçlü kalacak olan aslında hala çocuk neşesinde kalabilmiş olan insanlar olacaktır. Çünkü siz her ne kadar büyüseniz de sizi doğruya götüren pusulanızdır içinizdeki çocuk… Gülün, ağlayın, sevin, sevilin. Hayattaki her duygunun biz insanlar için olduğunu bilerek yaşayın, çekinmeyin.

Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 2

ÜLKENİN YARINLARI SİZE EMANET

Korkularınızı, kaygılarınızı, sevinçlerinizi, hüzünlerinizi paylaşabileceğiniz insanlar seçin. Dostlarınızı kaybetmeyin. Değer vermekten korkmayın. Aileniz sizin en büyük destekçiniz bunu hiçbir zaman unutmayın. Ülkemizin aydınlık yarınları sizlere emanet… Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, kültürünüzü, gelenek ve göreneklerinizi benimseyin. Özünüzü asla unutmayın.

Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 3

İYİ Kİ VARSINIZ

Yaptığınız her işte ülkenize katkıda bulunun, işini daima iyi yapanlardan olun. Bu bir yıllık süreçte emeklerini esirgemeyip bana yardımcı olan, çocuklarımızın bu günlere gelmesinde ellerinden gelen tüm imkânları sağlayan değerli velilerime çok teşekkür ederim. Ve son olarak, bu günlere gelmemde büyük emeği olan, beni daima destekleyen ve her zaman yanımda olan anneme ve babama çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 4

KEPLER HAVADA!

Konuşmaların ardından şiirler okundu, program sonunda Okul Müdürü Zafer Özdemir, Müdür Yardımcısı İlknur Gülkan, Sınıf Öğretmeni Ayşe Nur Karaşahin ve Rehber Öğretmeni Simge Özkan tarafından mezun olan tüm öğrencilere verilen mezuniyet belgelerinin takdim edilmesi ile sona erdi. Son olarak tüm öğrenciler keplerini coşkuyla havaya fırlattı ve çekilen toplu fotoğrafların ardından veda pastası kesilerek mezunlar okula veda etti.

Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 5 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 6 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 7 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 8 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 9 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 10 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 11 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 12 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 13 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 14 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 15 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 16 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 17 Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri mezun oldu - Resim : 18