Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

HACKEN VE VASTERAS CANLI İZLE! Karşılaşma ne zaman? Saat kaçta? 

Hacken ve Vasteras karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Hacken ve Vasteras Aarhus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar… 

Hacken ve Vasteras karşı karşıya

Hacken ve Vasteras SK FK takımları, son maçlarında karmaşık bir form durumu sergilemişlerdir. Hacken, son dönemde dalgalı bir performans sergiliyor. 12 Mayıs’ta Kalmar’a karşı 3-1 galip geldiler, ancak hemen ardından 15 Mayıs’ta Halmstad’a 3-0 mağlup oldular. Malmö ile 20 Mayıs’ta 2-2 berabere kaldıktan sonra 25 Mayıs’ta Gais’e 3-0 yenildiler. 29 Mayıs’ta Mjallby’ye 2-1 yenilmelerinin ardından 2 Haziran’da AIK’yi 4-1 yenerek moral buldular. Temmuz ayında Vasteras’ı 1-2 yendikten sonra Elfsborg’a karşı 3-5 mağlup oldular ve Varnamo ile 2-2 berabere kaldılar. Son olarak, 25 Temmuz’da F91 Diddeleng’i 6-2 yenerek formda olduklarını gösterdiler. Hacken, Vasteras ile 28 Temmuz’da oynayacak ve ardından F91 Diddeleng ile 31 Temmuz’da rövanş maçı yapacak. 11 Ağustos’ta ise Djurgarden ile karşılaşacaklar. 

Vasteras SK FK ise daha zor bir dönemden geçiyor. 5 Mayıs’ta Djurgarden’a 2-0 yenildiler ve 11 Mayıs’ta Gais’e 2-0 mağlup oldular. 15 Mayıs’ta Varnamo’ya 2-0 kaybettikten sonra 20 Mayıs’ta Sirius ile 0-0 berabere kaldılar. 26 Mayıs’ta Brommapojkarna ile 1-1 berabere kaldılar. Ancak 2 Haziran’da Kalmar’ı 4-0 yenerek büyük bir galibiyet aldılar. 8 Temmuz’da Hacken’e 1-2 yenildikten sonra, 14 Temmuz’da Norrköping’i 2-1 yendiler. Ancak, 15 Temmuz’da Degerfors’a 3-1 yenildiler ve 21 Temmuz’da Göteborg ile 1-1 berabere kaldılar. Vasteras, 28 Temmuz’da Hacken ile karşılaşacak ve ardından 3 Ağustos’ta AIK ve 10 Ağustos’ta Norrköping ile oynayacak. 

Hacken, son dönemdeki inişli çıkışlı performansına rağmen güçlü hücumlarıyla dikkat çekerken, Vasteras daha tutarsız bir performans sergiliyor. Her iki takım da yakında karşılaşacakları maçlarda daha iyi sonuçlar alarak form grafiklerini yukarı taşımaya çalışacaklar. 

HACKEN VE VASTERAS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Hacken ve Vasteras maçıyla devam ediyor. Hacken ve Vasteras karşılaşması 20.15’te yayınlanacak.  

MUHTEMEL İLK 11’LER:     

Hacken: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Marius Lode, Adam Lundqvist, Amane Romeo, Mikkel Jensen, Ali Youssef, Zeidane Inoussa, Julius Lindberg, Jeremy Nosakhare Agbonifo, Valgeir Fridriksson. 

Vasteras SK FK: Anton Fagerström, Mikael Vivar, Abdelrahman Saidi, Frederic Nsabiyumva, Daniel Ask, Viktor Granat, Matteo Ahlinvi, Elyas Bouzaiene, A. Warneryd, Jens Magnusson, Herman Magnusson