Haftalık uyuşturucu raporu: 76 operasyonda 2 kişi tutuklandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından il genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarının haftalık bilançosu açıklandı. Son bir haftada Kocaeli genelinde düzenlenen 76 ayrı operasyonda 96 kişiye işlem yapılırken 2 kişi ise tutuklandı.

Haftalık uyuşturucu raporu: 76 operasyonda 2 kişi tutuklandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son 1 haftada yapmış olduğu uyuşturucu operasyonlarında ele geçirilen uyuşturucu miktarları açıklandı.

111 KİLO METAMFETEMAİN ELE GEÇİRİLDİ

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada 11 – 17 Aralık tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen 61 ayrı operasyonda 111 kilo 439 gram metamfetamin, 643 gram esrar, 261 gram sentetik uyuşturucu, 13 gram skunk, 7 gram kokain, 1 adet uyuşturucu hap, 9 adet sentetik ecza ve 6 bin TL para ele geçirildi.

76 KİŞİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Operasyonlarda toplam 76 şahsa adli işlem yapılırken adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklandı. 66 şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 7 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı. 1 şüphelinin ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen 15 ayrı operasyonda 37 gram esrar, 15 gram skunk, 8 adet sentetik ecza ve 45 gram sentetik uyuşturucu ve 11 gram metamfetamin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 20 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken şüpheliler hakkında serbest yargılanma kararı verildi.