Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Çakar: Zulüm ve yolsuzluğa halk cevap verdi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar’ın Hayallerimiz çok başkaydı sözlerine ilk tepki CHP eski İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’dan geldi.

AK Parti İzmit İlçe

AK Parti Kocaeli teşkilatları yerel seçimler sonrası danışma kurulu toplantılarına yeniden başladı. İlk danışma toplantısı dün İzmit’te başladı. AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı 68’inci Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında konuşan İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, İzmit’in AK Parti tarafından bir kez daha kaybedilmesi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hayallerimiz çok başkaydı. İzmit’i yeniden gerçek belediyeciliğe kavuşturacaktır. Bunun için teşkilatımız ile çok çalıştık” ifadelerini kullandı.

“BU HALK SİZE DERS VERECEKTİR”

Dokuzlar’ın açıklamasına ilk tepki CHP İzmit İlçe eski Başkanı Hakan Çakar’dan geldi. Dokuzlar’a tepki gösteren Çakar, “AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, genişletilmiş danışma kurulunda,hayal ettiği oylara alamamaktan dert yanmış. AKP’nin yirmi iki yıldır bu ülkede yaptığı tüm hukuksuzluk, zulüm, yoksulluk, yolsuzluk, her türlü sefalete ilk kez bu halk bir şekilde cevap verdi” Halil başkan daha dur iyi günlerdesiniz, halkımızın yüzüne bakamayacaksınız, bu halk size 2028 genel ve 2029 yerel seçimlerde daha büyük ders verecektir. Daha bu başlangıçtır, sabret 4 yıl çabuk geçer az kaldı” ifadelerini kullandı.