Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Peker’in Bahçeşehir’deki villasının kapıları aralandı, lüksü gören Evrim Akın şaştı geldi! Neler oluyor?

Bir döneme damga vurmuş olan isimlerden biri olarak hafızalara kazınan ünlü şarkıcı Hakan Peker’in evinin kapıları aralandı. Ünlü ismin evini görenler ise, bir hayli şaşırdı. İşte ayrıntılar…

Bir döneme damga vurmuş

Sahnelerin iddialı isimlerinden biri olan ünlü şarkıcı Hakan Peker; Bir Efsane, Ateşini Yolla, Karam, Hey Corç gibi şarkılarıyla hafızalara kazınmış ve özellikle de popüler olduğu 90’lı yıllara damga vurmuştu. Hala popülaritesini korumayı sürdüren ünlü şarkıcının evinin kapıları, Kanal D ekranlarından yayınlanan ‘Evrim Akın ile Ev Gezmesi’ programı için aralandı. Hakan Peker’e konuk olan Evrim Akın, ünlü şarkıcının ismini deyim yerindeyse didik didik etti.

Şarkılarıyla dillere pelesenge olmayı başarmış olan ünlü şarkıcı, sadece şarkılarıyla değil aynı zamanda danslarıyla da hafızalara kazınmış isimler arasındaki yerini almayı da başarmıştı. Bir neslin pop ihtiyacını adeta karşılamış olan Hakan Peker’in İstanbul Bahçeşehir’de yer alan 3 katlı lüks villası, Evrim Akın’ın beğenilen programı için kapılarını açtı. Evinin her bir köşesini gezdiren Hakan Peker, evinin şık tasarımını Evrim Akın ile paylaştı. İşte ayrıntılar…

HAKAN PEKER’İN EVİNİN KAPILARI ARALANDI

İstanbul’un Bahçeşehir bölgesinde 3 katlı bir lüks villada oturduğu ortaya çıkan Hakan Peker, evini Evrim Akın’a gezdirdi. Şık tasarımı ile dekore edilmiş olan villasında birçok alan bulunan Hakan Peker’in özellikle zevkle döşenmiş olan salonu bir hayli dikkat çekti. Salonunda sadece zevkli tasarım anlayışı dikkat çekmeyen Hakan Peker’in salonda sergilediği fotoğraf ve ödüller de Evrim Akın’ın gözünden kaçmadı. Salonunun bir köşesini albüm ve CD’lere ayırdığı görülen Hakan Peker, salon turunun ardından evinin tüm bölümlerini Evrim Akın’a gezdirdi.

DANSÇISININ CEKETİNİ HALA SAKLIYOR

Şık tasarımlı salonu ile dikkat çeken Hakan Peker, giyinme odasının şık dizaynıyla da göz kamaştırdı. Giyinme odasında kullandığı kıyafetleri bulunan Hakan Peke’in vefat eden dansçısının ceketini de hatıra olarak sakladığını ilk kez Evrim Akın ile paylaştı. Yaklaşık 2 yıldır Hande Ertekin ile birlikte olan Hakan Peker, sevgilisiyle her şeyin yolunda gittiğini de Evrim Akın’a anlattı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Özellikle Ortadoğu'daki kadınların büyük hayranlığını
Sıradaki Haber Burak Özçivit kadınlar tarafından talep gördükçe daha çok kazanıyor