Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakem Elif Karaarslan Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hakem Elif Karaarslan’ın Videosu Olayı Ne?

Kadın hakem Elif Karaarslan kararı duyuruldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla son dönemde adından söz ettiren Elif Karaarslan cezası belli oldu. AFDK kararı ceza Tahkim Kurulu tarafından onaylandı. Peki, hakem Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Kadın hakem Elif Karaarslan

İstanbul İl Hakemi Elif Karaarslan açıklaması günün en çok merak edilen noktalarından oldu. Talimatlara aykırı hareketi nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti cezası alan kadın hakem Elif Karaarslan kariyeri merak konusu oldu. AFDK ceza kararı Tahkim Kurulunca onaylandı. Son günlerde konuşulan hakem Elif Karaarslan’ın videosu araştırıldı. Peki, hakem Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

HAKEM ELİF KARAARSLAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9 Temmuz 2000 İstanbul Kadıköy doğumlu olan kadın hakem Elif Karaarslan alt liglerde hakemlik yaptı. Henüz 24 yaşında olan genç hakem son dönemde hem yönettiği maçlarla hem de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Bir dönem futbolcu olarak yeşil sahada yer alan Elif Karaarslan hakemlik kariyerine başladı. Aldığı ceza ardından lisansı iptal edilen Elif Karaarslan futbol kariyerine Libade Spor Kulübü’nde başladı. Ardından Bakırköy Gençlikspor ve Beşiktaş gibi kulüplerde lisanslı olarak forma giydi.