Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakkı Can Aksu: Takım olma duygusu ile hareket ediyoruz

Belediye Derincespor’a bu sezon katılan isimlerden Hakkı Can Aksu, takım olma duygusu ile hareket ettiklerini ve başarıyı yakalayacaklarını belirtti.

Belediye Derincespor’a bu sezon

GÜZEL BİR AİLENİN İÇİNDEYİM

Belediye Derincespor’da forma giydiği için mutlu olduğunu belirten başarılı stoper Hakkı Can Aksu şu şekilde konuştu: Çok güzel bir ekip olduğumuzun bilinci ile bu inançla transferin gerçekleşti ve imzayı attık. Takıma katkı sağlamak, genç kardeşlerimize pozitif enerji vermek ve kendi kariyerimizi güzel ilerletmek üzerine niyetlendik. Derince’de forma giydiğim için çok mutlu, huzurlu ve keyifliyim. Güzel bir ailenin içindeyim ve hiçbir yabancılık hissetmedim.

GENÇ BİR TAKIMIZ, AMA?

Takımımızın başarısı ve genç kardeşlerimizin Türk futboluna kazandırılması için gerekli adımları atacağım. Ligimiz zor. Bütçeli takımlar var. Biz de genç bir takımız. Ligimizdeki birçok takımdan daha tecrübesiz bir takımız ama mücadelemiz, enerjimiz ve coşkumuz ile bu açığımızı kapatmaya çalışıyor, takım olma duygusu ile başarıyı yakalamak istiyoruz.

BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLMALIYIZ

Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak, sağlam adımlar atmak, hayal kurmadan gerçekçi hareket etmek. Takımda 6-7 deneyimli oyuncuyuz. Bizlerin genç kardeşlerimize yardımcı olması gerekiyor. Onlar da bize yardımcı olmalı. Hedefimiz ligde kalma üzerine olsa da tabii ki Play-Off, şampiyonluk temennisi içinde de olacağız. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

TARAFTARIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ

Cumartesi günü Erbaa ile oynayacağız. Zor bir maç… 6 puan değerinde… Kazanmak istiyoruz. Hocamız teknik ve taktik anlamda bunun için bizi hazırlıyor. İnşallah kazanan taraf biz olacağız. İlk günlerde oynayamamıştım ancak taraftarımızın heyecanını kalpten hissettim. Çok mutlu oldum. İnanılmaz bir taraftarımız var. Bizden desteklerini esirgemediler. Bu maça da ilgi göstereceklerdir. Onların desteğini takım olarak bekliyoruz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Erkekler Voleybol 1. Lig'inde oynadığı
Sıradaki Haber Gebze Belediyesi Voleybol Takımı’ndan galibiyet serisi! İBB ekibiyle karşılaşacak