Halil Güngör Dokuzlar: İzmit Belediyesinde mobbing dönemi başladı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar düzenlediği basın toplantısında İzmit Belediyesinde yeni dönemde mobbing başladığını iddia etti

Halil Güngör Dokuzlar: İzmit Belediyesinde mobbing dönemi başladı!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar bugün sabah saatlerinde partisinin ilçe başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Ülke ve kent gündemini değerlendiren Dokuzlar, açıklamasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklendi.

“EKSİK KALDIĞIMIZ YERLERDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Yaz kış demeden teşkilat olarak çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Halil Güngör Dokuzlar, “Seçim sonrası hızlıca bir araya gelip mahallelerimizi analiz etmiştik. İstişareyi de ön planda tutarak ilçe danışma kurulu toplantımızı gerçekleştirmiştik. Emeği bulunan teşkilat mensuplarını dinledik notlarımızı aldık. Mahalle teşkilatlarımız ile bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledik. Eksikliklerimizi, hatalarımızı her an her toplantımızda tartışarak eksik kaldığımız yerlerde birbir çalışmalara devam ediyoruz. Siyaset dokunma sanatıdır. Biz de bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

“BAYRAM FARKINDALIĞI YARATILMADI”

Yerel seçimlerde İzmit halkı bize muhalefet misyonu yükledi. Biz de İzmit halkının menfaatleri doğrultusunda yerel belediyelerimizin çalışmalarını takip ederek eksik bulduğumuz yerleri gündeme taşımaya devam edeceğiz. İzmit Belediyesi’nde geçen dönem iş yapmadan algı ile şehri yönetme alışkanlığının değişmediğini görmekteyiz. İzmit bayram farkındalığını yaratacak durumları bir kenara bırakın vatandaşın kapısının önündeki çöpler ile karşılaştık. 6 yıldır İzmit’te çöp sorunu çözülmedi. Arabaların üzerine bu arabalar sizin yazmakla olmuyor.

“MOBBİNG DÖNEMİ BAŞLADI”

İzmit Belediyesinde yeni dönemde mobbing dönemi başladı. İşten çıkarmalar başladı. Bazen partizanca bazen sebepsiz şekilde kapıya konulan insanları görüyoruz. Bu kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız demelerine rağmen yapıyorlar. İlk mecliste kredi yetkisi aldı. Bununla ilgili bilgi alamıyoruz. Çoğunluk bizdeyken soru önergelerine cevap alabiliyorduk. Verdiğimiz soru önergelerin hiçbirine almamız gereken cevapları alamıyoruz. Şeffaflıktan bahsediyorlardı şeffaflıktan eser kalmadığı gibi karanlık bir plazaya doğru ilerliyor” dedi.

Kaynak: Serhat Güneş