Halil Güngör Dokuzlar: Kibar bir insanım, kavga ruhumda yok

CHP’ye karşı sert muhalefet yapmaması eleştirilerine cevap veren AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “Kibar bir insanım. Kavga etmek ruhumda yok” dedi.

Halil Güngör Dokuzlar: Kibar bir insanım, kavga ruhumda yok

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya geldi. İzmit Mini Köşk Restoranda gerçekleşen buluşması Başkan Dokuzlar, ülke ve kent gündemini değerlendirdi. Açıklamada İlçe Başkanı Dokuzlar’ın yanı sıra SKM Başkanı Fatih Özcan, Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, Gençlik Kolları Başkanı Göksal Gümüş ve yöneticiler katıldı.

“ONLARIN PARTİ KARARI”

CHP’de önseçim kararı alınması ile ilgili konuşan Dokuzlar, “CHP kendi siyasi kararıdır saygı duyarız. Bu onların parti kararıdır. Onların iç işlerine karışma hakkında sahip değiliz. İzmit’i kazanacağına inandığımız en uygun aday ile çıkmak bizim kriterimizdir. Temayül yoklamasını yaptık. Gerek sokak çalışmaları ile gerek anket ile çalışmalar devam ediyor.

“FATMA HANIMI KORUMAK KENDİ TEŞKİLATINA AİT”

Sert muhalefet yapmaması nedeni ile “Hürriyet’i kolluyor” söylemlerine cevap veren Hürriyet, “İzmit'te olan herkes benim kardeşimdir. Geçmişte kavganın hayır getirdiği görülmemiştir. Fatma Kaplan’ı tanırız. Fatma Hanımı korumak kollamak kendi teşkilatına aittir bize ait değildir.

“KİBAR BİR İNSANIM”

Ben kibar bir insanım. hayatım boyunca kimseyle kavga etmedim. Kavga ve kaosun hayır getirmeyeceğine inanıyorum. Liyakat ile yönetecek insanların etrafında kenetlenelim. Kavga ve kaosun hayır getirmediğini 5 yılda gördük. Koltuklar gelir geçer. Kavga etmek benim ruhumda yok. Balkan kökenli bir aileyiz. Hiçbir zaman balkancılık oynamadım. Herkes ile kucaklaşmaya hazırım" dedi.