Halil Umut Meler'in sağlık durumu nasıl? Halil Umut Meler taburcu edildi mi, iyileşti mi?

Halil Umut Meler'in sağlık durumu nasıl? Halil Umut Meler taburcu edildi mi, iyileşti mi?

Süper Lig'in 15. haftasındaki MKE Ankaragücü karşılaşmasının ardından hakem Halil Umut Meler'e saldırıda bulunan MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın saldırısının ardından hakem Meler'in tedavisi tamamlandı. Acıbadem Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, Meler'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Dr. Yörübulut, "Hakemimizi taburcu ettik. Gayet iyi, moralli. Gittiği yerde de kontrollerini olacaktır ama şu an gözündeki şişlik dışında herhangi bir sorunu kalmadı. Hocamıza sonraki hayatında sağlıklı, başarılı bir mesleki kariyer diliyoruz." açıklamasında bulundu.

Hastane çıkışında Meler, demeç vermekten kaçınarak sadece el salladı. Polis eşliğinde kara yoluyla İzmir'e gideceği belirtildi.

Meler'in tedavi sürecinde boyunluk takmasıyla ilgili açıklamada bulunan Dr. Yörübulut, "Kendisi sporcu olduğu için boyun fıtığı olabiliyor. Travma sonrası boynunda düzleşme oluşmuş sadece. Eski bir fıtığı vardı. Ona yönelik tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek. Küçük bir çatlaktı aslında. Kanama da zaten azalmaya başladı." dedi.

Faruk Koca'nın hakeme yönelik saldırısı nedeniyle tutuklanmasının ardından, Ankaragücü Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Yaşanan olay futbol camiasında geniş yankı uyandırmış ve spor dünyasında tartışmalara neden olmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ