Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Halka arz takvimi önümüzdeki hafta: 20-25 Kasım yeni halka arz var mı, talep toplama ne zaman? SPK hangi firmalar halka arz oluyor?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz edilecek şirketlerin bülteni açıklandı. Geçtiğimiz hafta 1000 Yatırımlar Holding, Ekos Teknoloji ve Elektronik, Agrotech Yüksek Teknoloji’nin talep toplama işlemleri gerçekleştirilmiş ve halka arz sonuçları duyurulmuştu. Şimdi ise yeni haftada 20-25 Kasım tarihleri arasında halka arz olacak firmaların belli olduğu açıklandı.

Halka arz başvurusu yapan şirketler arasında yer alan Marbaş Menkul Değerler A.Ş., Yeşil Global Enerji A.Ş., Ferbis Tarım Ticaret ve Sanayi A.Ş., Zorlu Yenilenebilir Enerji A.Ş., Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş., Golda Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş., Cosmer Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş., Enda Enerji Holding A.Ş., halka arz sürecini tamamlamak ve borsada işlem görmeye hak kazanmak için SPK’dan onay bekliyor.

Yatırımcılar, halka arza çıkacak bu şirketlerin lot sayıları, değerleri ve faaliyet alanları hakkında detaylı bilgilere ulaşarak yatırım stratejilerini oluşturmayı planlıyor. Her hafta pazartesi günleri SPK tarafından açıklanan halka arz bülteni, yatırımcıların dikkatini çeken şirketleri takip etmelerine olanak tanıyor. Yatırımcılar, bu bülten üzerinden halka arza çıkacak şirketlerin detaylı bilgilerine ulaşabilir ve yatırım kararlarını bu doğrultuda şekillendirebilirler.