Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hamdi Alkan Eski Eşi Selen Görgüzel Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı! Kalça Dolgusu Yorumuna Öyle Bir Cevap Verdi Ki Gören Şaştı Kaldı! Meğer..

Hamdi Alkan eski eşi Selen Görgüzel bombayı patlattı. Sahne kostümleri ve iddialı danslarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Selen Görgüzel tatil sezonunu açtı. Bodrum pozlarıyla hayranlarını mest eden Selen Görgüzel bikinili pozlarına gelen yorumlara kayıtsız kalamadı. Açtı ağzını yumdu gözünü..

Hamdi Alkan eski eşi

Türk halkının sevdiği isimlerden Hamdi Alkan ile evliliğini noktalayan Selen Görgüzel sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Hamdi Alkan eski eşi Selen Görgüzel Bodrum tatiline ait pozlarını sosyal medya hesabında paylaştı. Son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen Selen Görgüzel gençleşmek için sünnet derisinden kök hücre bakımı yaptırdığını söyledi. Sosyal medyayı hareketlendiren Selen Görgüzel pozuna gelen yoruma ateş püskürdü. Öyle bir şey ki..

SELEN GÖRGÜZEL SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Yüzünü ve boynunu gerdiren Selen Görgüzel bikinili pozlarına gelen yorumlara kayıtsız kalamadı. Aramızda Kalmasın Instagram sayfasındaki plaj görüntülerine düşülen, “Şarkıcı kalçasına dolgu yaptırdığı iddiasını kısa bir süre önce yalanlamıştı” notuna Selen Görgüzel’den Jennifer Lopez etiketi gecikmedi. Şarkıcı Selen Görgüzel, “Jennifer Lopez kurtar beni. Yerli olunca dolgu. Bronx’da doğsam wow” notunu düştü.

SELEN GÖRGÜZEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9 Şubat 1979 İstanbul doğumlu Selen Görgüzel lise yıllarında Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında çalışmaya başladı. İlk evliliğini 18 yaşında yapan Selen Görgüzel 2003 yılında yolları ayırdı. İlknaz isimli bir kızı olan Selen Görgüzel ikinci evliliğini oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile yaptı. Zirvedeki Sesler’ isimli programın sunuculuğunu üstlenen Selen Görgüzel ekran macerası başladı. Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Dumrul, Oğlum İçin, Tılsım Odası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerin kadrosunda yer alan Selen Görgüze asıl ününe O Hayat Benim dizisindeki Cevriye karakteriyle kavuştu.

SELEN GÖRGÜZEL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN