Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hamza Mutlu: 2. Lig’e yükselmek istiyoruz

3. Lig 1. Grup’ta final maçına çıkacak olan ve Afyon İkbal Otel’de kampını sürdüren Belediye Derincespor’un rakibi, normal süresi 2-2 sona eren maçta kullanılan penaltıların ardından rakibini 7-5 mağlup eden, Taha Ayan’lı, Sinan Morgil’li, Gökhan Erdöl’lü, Batuhan Er’li, İrfan Başaran’lı 52 Orduspor oldu. Belediye Derincespor Teknik Sorumlusu Hamza Mutlu rakibi ve takımın genel atmosferini Nokta Gazetesi’ne aktardı.

3. Lig 1. Grup’ta

Hamza Mutlu gazetemize şu açıklamaları yaptı: Kampa iyi başladık. Ortamdan ve şartlardan memnunuz. Rakibimiz Ordu oldu. Daha önce de dediğim gibi rakip inanın çok önemli değil. İki kulüp de dengeli ve futbol oynamaya çalıştı. Orduspor bireysel anlamda da iyi bir kadroya sahip, final maçlarını oynamış, şampiyonluklar yaşamış futbolcuları daha fazla. Zaten sezon öncesi şampiyonluk için kurulmuşlardı. Karaköprü de çok dengeliydi, iyi durdular. Son anlarda gol yediler ve penaltılarla elendiler.

HAK EDİYORUZ

Tekrar ediyorum. Bizim için rakip fark etmiyor. Rakipte bildiğimiz, tanıdığımız futbolcular var. Finale en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Malumunuz, hazırlık maçı şansımız olmadı. Kampa gelmeden önce Körfez’de çift kale maç yapmıştık. Furkan Gedik iyileşti, iki gündür takımla birlikte çalışıyor. Stratejik bir maç… Neticesinde final ve tüm sezonun emeği bu maçta sonuçlanacak. Çok dikkatli olmak zorundayız.  Maçın 12 Haziran’da Ankara’da oynanmasını bekliyorum.  Bugün ya da yarın yazı gelir. 2. Lig’e yükselmek için elimizden geleni yapacağız, istiyoruz ve hak ediyoruz. Belediye Derincespor hayırlısı neyse o olsun.