Hande Doğandemir’den yeni aşk! Şebnem Bozoklu’nun eski eşi Emre İzer ile aşk yaşıyor. Emre İzer kimdir?

Hande Doğandemir'in geçtiğimiz günlerde kalpli tereyağ fotoğrafı paylaşarak "Geldi benimki" ifadesiyle ilişkiye başladığını ilan etmesinin ardından, gizemli aşkının 6 yıl boyunca Şebnem Bozoklu ile evli kalan Emre İzer olduğu ortaya çıktı. Bu gelişme, magazin dünyasında dikkat çekici bir haber olarak öne çıkıyor.

Hande Doğandemir’den yeni aşk! Şebnem Bozoklu’nun eski eşi Emre İzer ile aşk yaşıyor. Emre İzer kimdir?

Başarılı oyuncu Hande Doğandemir, "Güneşi Beklerken", "Hayatımın Aşkı", "Can Kırıkları", "Annemizi Saklarken" ve son olarak "Hayat Bugün" gibi dizilerdeki rolleriyle tanınıyor. Kariyerindeki başarıları kadar özel hayatıyla da zaman zaman gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde kalpli bir tereyağ fotoğrafı paylaşarak "Geldi benimki" notuyla yeni bir ilişkiye başladığını duyurdu. Sakladığı sevgilisinin kim olduğu ise kısa süre içinde öğrenildi; Doğandemir’in gizemli aşkı, 6 yıl boyunca Şebnem Bozoklu ile evli kalan Emre İzer çıktı.

GİZLİ YAŞIYORLAR

Hande Doğandemir’in gizemli sevgilisinin 47 yaşındaki mimar Emre İzer olduğu ortaya çıktı. Emre İzer, 2010 yılında oyuncu Şebnem Bozoklu ile evlenmiş ve 6 yıl süren evliliklerinin ardından boşanmıştı. Şu anda Hande Doğandemir ile ilişkisiyle gündemde olan Emre İzer ve Doğandemir çifti, henüz birlikte bir fotoğraf paylaşmadı ve ilişkilerini gözlerden uzak sürdürdükleri görülüyor.

EMRE İZER KİMDİR?

Emre İzel, Türk iş insanı ve girişimcidir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan İzel, özellikle teknoloji ve yenilikçi iş modelleri üzerinde çalışmaktadır. Girişimcilik alanındaki çalışmalarıyla tanınan İzel, çeşitli sektörlerde yatırım ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, girişimcilik ekosistemini destekleyen projelerde yer almış ve bu alanda çeşitli organizasyonlarda konuşmalar yapmıştır.

Kaynak: Hürriyet.com