Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hangi lider bayramda nerede olacak?

Ramazan Bayramı’nı karşılamaya hazırlanan Türkiye’de siyasilerin bayram programı da belli oldu.

Ramazan Bayramı'nı karşılamaya hazırlanan

10 Nisan’da Ramazan Bayramını karşılayacak olan Türkiye’de siyasilerin bayram programı belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kurtuluş İstanbul’da olacak.

Türkiye, Ramazan Bayramı’nı karşılamaya hazırlanırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve siyasi parti genel başkanlarının bayram programları belli oldu.

ÖZEL MANİSA’DA OLACAK

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Ramazan Bayramını İstanbul’da geçirecek. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise bayramı memleketi Manisa’da karşılayacak. İYİ Parti’de kongre kararı alan ve aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener ile MHP Lideri Devlet Bahçeli Ankara’da olacak.

ERBAKAN VE DAVUTOĞLU İSTANBUL’DA

Yerel seçimlerde üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi’nin genel başkanı Fatih Erbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu İstanbul’da;  DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu bayramı Ankara’da karşılayacak. Karamollaoğlu, bayramın son günü olan 12 Nisan’da ise parti genel merkezinde partililerle bayramlaşacak.

DESTİCİ ESKİŞEHİR’DE

DEM Parti’nin Eş Genel Başkanlarından Tülay Hatimoğulları bayramda Adana’da, Tuncer Bakırhan ise Ankara’da bulunacak. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bayramın ilk günü Ankara’da diğer günlerde ise Diyarbakır ve Batman’da olacak. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bu bayramda ilk gün memleketi olan Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde olacak. İkinci günü Muhsin Muhsin Yazıcoğlu’nun kabrini ziyaret edecek ve genel merkezde partililerle bayramlaşacak.

İNCE YALOVA’DA

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal bayramı İzmir’de, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal memleketi Afyonkarahisar’da geçirecek. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de bayramda memleketi Yalova’nın Elmacık köyünde olacak.