Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harb-İş tesisleri tatil için sizi bekiyor

Yalova Koruköy mevkiinde hizmet veren ve her geçen yıl hizmet kalitesini arttıran Harb-İş Oteli ve Sosyal Tesisleri, yaz döneminde ailelere ve ekonomik bir tatil imkanı sunuyor.

Yalova Koruköy mevkiinde hizmet

Halka açık olan Harb-İş Otel ve Sosyal Tesisleri, 90 standart, 2 suit oda ile 315 kişiye aynı anda hizmet verebilme imkanına sahip. Kendisine ait denize sıfır kumsalı bulunan otelde, hem havuz hem de deniz keyfini aynı anda yaşanabiliyor. 5 yıldız kalitesinde hizmet sunan otelde, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti sunuluyor.

DENİZ VE HAVUZ

Yeşil çevreye sahip Harb İş Otel, Yalova’nın en güzel plajlarından birine sahip. Denizin ve yeşilin buluştuğu noktada ailelerin her türlü hassasiyeti göz önünde bulundurularak tasarlandı. Yeşilin ve denizin muhteşem buluşmasına şahitlik eden, Marmara’nın klasik sıcağından uzak, ılık esintiler içinde ferah bir atmosferde denize girebilme imkanı sunan tesisin ücreti ise aynı standarttaki otellerin oldukçça altında.

“12 DÖNÜMLÜK ARAZİ”

2015 yılından beri tesisin müdürlüğünü üstlenen İbrahim Kılıç otel ile ilgili yaptığı açıklamada, “Testlerimiz Milli Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde çalışan üyelerimizin örgütlü olduğu Harbiş sendikasına ait bir işletmedir. Yalova Çınarcık ilçesine bağlı Koru beldesi sınırları içerisindeyiz. Yaklaşık 12 dönümlük arazi üzerinde kurulmuş bir tesis. Yalova merkezinin ve Çınarcık ilçesinin tam ortasında olan konumumuz kaplıca suları ile meşhur olan termale ise sekiz kilometre uzaklıkta. Yaz sezonunda üyelerimize ve ailelerine yurt içi yurt dışından gelen misafirlerimize hizmet vermekteyiz.

CANLI MUZİK VE HUZUR

Yaz sezonu haricinde ise yine sendikamız üyelerine ve diğer gruplara eğitim ve toplantılar için ev sahipliği yapmaktayız. Özellikle yaz sezonunda yüzde 90 doluluk oranı ile bölgenin en fazla misafir ağırlayan tesis konumundayız. Hem denize sıfır konumumuzla hem de tesis içerisinde havuzumuzla aktif bir şekilde hizmet vermekteyiz. Misafirlerimizin Gündüz havuz, deniz ve güneşin tadını çıkarırken, akşam canlı müzik eşliğinde tatilin tadını çıkarıyorlar. Önceliğimiz misafirlerin memnuniyeti, huzurlu ve güvenli tatil yapmalarını sağlamaktır.

“EN GÖZDE TESİS”

Bunun için ekibim ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Marmara’nın en gözde tesisi Olma yolunda çalışmalarına devam eden, misafirlerin memnuniyeti için yoğun bir çalışma temposuyla görev yapan ben ve ekip arkadaşlarım huzurlu bir tatilin adresi Harbiş Otel’e bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Neredeyse Her sene geliyoruz ama bu sene fiyatlar çok artmış 4 kişilik 1 hafta tatil öğle yemeği ile 40000 tl ye geliyor geçer belkide yaz bitmeden biraz indirime gidilebilir yada kıştan erken rezervasyon gibi bir şey ler olabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla
Sıradaki Haber Kent Kart kuyruğunda yoğunluk var! Her yaştan insan orada