Harikasınız kızlar! “4-1”

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde ilimizi başarı ile temsil eden Kocaeli Kadın Futbol Kulübü konuk ettiği Şırnak Petrolspor’u 4-1 mağlup etti ve puanını 21’e çıkardı.

Harikasınız kızlar! “4-1”

İLK YARI 2-1 SONA ERDİ

Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maçın 15. dakikasında günün başarılı isimlerinden Kübra Deniz serbest vuruştan nefis attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Savunmanın bir anlık hatasını değerlendiren Şırnak ekibi 40. dakikada skoru 1-1’e getirdi. İlk yarının son anlarında sahanın en küçüğü, 2008 doğumlu Feyza ceza sahası dışından çok düzgün bir vuruşla yeşil siyahlıları 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı da bu skorla sona erdi.

Harikasınız kızlar! “4-1” - Resim : 1

ERVA SAHNEDE

İkinci yarıda oyunun kontrolünü bırakmayan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü 70. dakikada yıldız ismi Erva Karaovalı ile farkı 2’ye çıkardı. Erva sol ayağı ile sol çaprazdan çektiği şut ile kalecinin sağından fileleri gördü. “3-1“ Rahat bir tempoda oyunu götüren kızlar son bölümlerde bir gol daha buldu. Erva’nın sağdan yaptığı ortada ilk golün sahibi Kübra ikramı geri çevirmedi ve 85. dakikada maçın skorunu 4-1 olarak tayin etti.

Harikasınız kızlar! “4-1” - Resim : 2

ALEMDAR TEBRİK ETTİ

Bu sonuçla puanını 21’e çıkaran ekibimiz Play-Off’taki konumunu sağlamlaştırdı. Ekibimiz haftaya Çatalya’yı konuk edecek ve ilk 3 yolunda ve puan taşıma anlamında ekibimiz çok önemli bir maça çıkacak. Teknik Direktör Hasan Alemdar “Önemli bir galibiyetti. Oynanan oyun ve atılan gollerden ziyade mücadelemiz de bize umut verdi. Tüm takımı tebrik ediyorum” dedi.

Harikasınız kızlar! “4-1” - Resim : 3