Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Harun Özgür Yıldızlı en yaşlı partiliyi ziyaret etti: Sana genel başkanı getireceğim

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı partinin en eski üyesi Şaban amcayı ziyaret etti. Yıldızlı, Şaban amcaya ‘genel başkanı getireceğim’ sözünü verdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Harun

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı Kartepe Avluburun Mahallesi’nde yaşayan partinin en eski üyesi Şaban amcayı ziyaret etti. Ziyareti sırasında Şaban amca ile konuşan Yıldızlı, ‘genel başkan’ sözü verdi.

“10 GÜN SONRA YİNE GELECEĞİM”

Harun Özgür Yıldızlı paylaştığı videode, “Sana söz veriyorum genel başkanı getireceğim. Genel başkan partinin köklerine çok saygılı. Kocaeli’deki en büyük üye sensin. Onun için sana herkes gelir. Çünkü sen hepimizin büyüğüsün. Bir hafta 10 gün sonra yine geleceğim. Doktorların dediğini yap, kahvaltını yap yemeğini ye. Başın sıkıştığında beni çevir, ben ne gerekiyorsa yaparım” dedi.

“SİZ BENİM DALLARIM BUDAKLARIMSINIZ”

Şaban amca ise söz konusu videoda şu sözlere yer verdi: “ Sen olmadan ben ölürsem diyorum gelin mezarın başına iktidar olduğumuz zaman üç kulluvallahu okuyun bağışlayın, Kalk Şaban amca biz iktidar olduk deyin. Ben ayağa kalkarım cevap veremem ama. Ben ağacım siz benim dallarım budaklarımsınız. 40 tane torunum var” dedi.